Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξετάστηκε και η περίπτωση του Lijnders από τη Liverpool

Εξετάστηκε και η περίπτωση του Lijnders από τη Liverpool

Η Liverpool εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να διαδεχθεί ο Pep Lijnders τον Jürgen Klopp, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ολλανδός σε δικές του δηλώσεις, πριν καταλήξει πως ο Arne Slot ήταν η κατάλληλη επιλογή για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Lijnders δεν είχε στα πλάνα του να παραμείνει ως βοηθός προπονητή και συμφώνησε να αναλάβει την RB Salzburg για τα τρία επόμενα χρόνια, κάνοντας και επίσημα το βήμα που ήθελε στην προπονητική του καριέρα.

Σε νέες του δηλώσεις ανέφερε:

“ Ο Mike Gordon μου είπε τον Φεβρουάριο, Pep πραγματικά σε σκεφτήκαμε, αλλά νομίζω ότι είναι δίκαιο για σένα να μην σε βάλουμε μετά από τον Jürgen. ”

“ Ο Jürgen με ρώτησε για αυτό μερικές φορές τα τελευταία χρόνια. Την προηγούμενη σεζόν έλαβα την ερώτηση από τον Jürgen και δύο φορές αυτή τη σεζόν, αλλά κάθε φορά έλεγα «όχι»», πρόσθεσε ο Lijnders.

“ Ο πρώτος λόγος ήταν ότι ένιωσα πραγματικά ότι αυτό ήταν ένα έργο «εμείς». Ο Jürgen το οδήγησε και ένιωσα πραγματικά ότι έπρεπε να τελειώσουμε αυτό το έργο μαζί. Δεύτερον, είμαι στη Liverpool για σχεδόν 10 χρόνια. ”

“ Ήμουν έτοιμος για μια νέα εμπειρία: νέους ανθρώπους, το προσωπικό μου, τους δικούς μου παίκτες. Έδωσα ό,τι είχα εδώ. Νομίζω ότι η ομάδα θα συνέχιζε με τους ίδιους τρόπους αν έμενα εδώ. ”

“ Νιώθω ότι και η ομάδα χρειάζεται κάτι νέο. Αλλά ποτέ δεν ήξερα 100% ποια θα ήταν η απάντησή μου αν με καλούσε ο Mike Gordon. Λέω «όχι, όχι, όχι», αλλά μετά… ”

Ο Pep Lijnders συνεχίζει στην Αυστρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com