Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Everton (preview)

Liverpool – Everton (preview)

Ένατη αγωνιστική της Premier League και την αυλαία ανοίγει το Merseyside Derby, με την Liverpool να υποδέχεται την Everton στο Anfield το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά από μια εκτός έδρας ήττα και μια ισοπαλία, κόντρα σε Everton και Brighton, παραμένοντας παράλληλα κοντά στην κορυφή της Premier League.

Ο Jürgen Klopp θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μη έχοντας όμως στη διάθεση του, τον Andy Robertson, ο οποίος θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες με το πρόβλημα που έχει στον ώμο.

Οι Alisson Becker, Virgil van Dijk, πιθανότατα ο Ibou Konate, ο Trent Alexander-Arnold και ο Κώστας Τσιμίκας θα αποτελέσουν την αμυντική σύνθεση.

Σίγουροι για τον χώρο του κέντρου είναι οι Mac Allister και Szoboszlai, ενώ προβάδισμα για την τρίτη θέση έχει ο Gravenberch, αφού ο Curtis Jones παραμένει τιμωρημένος.

Στην επίθεση φαίνεται πως θα ξεκινήσουν οι Mo Salah, Luis Diaz και πιθανότατα ο Diogo Jota που επιστρέφει μετά την τιμωρία του, με τον Darwin Nunez να έρχεται από τον πάγκο.

Πέρα από τον Robertson, εκτός είναι ο τιμωρημένος, Curtis Jones, αλλά και οι τραυματίες, Thiago, Doak και Bajcetic.

Εκείνος που επιστρέφει είναι όμως ο Cody Gakpo, έπειτα από τρεις εβδομάδες και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η Everton προέρχεται από εύκολη νίκη με 3-0 επί της Bournemouth και μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Toffees βρίσκονται στην 16η θέση με 7 βαθμούς και 3 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Dyche δεν έχει νέα προβλήματα τραυματισμών, με τον Coleman που ξεκίνησε τρέξιμο να μην προλαβαίνει το Derby.

Στο περσινό Derby του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-0.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Merseyside Derby το μεσημέρι του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com