Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Σταματήστε την σφαγή αθώων ψυχών»

Salah: «Σταματήστε την σφαγή αθώων ψυχών»

Νέο μήνυμα θέλησε να στείλει ο Mo Salah, μέσω των λογαριασμών του στο Instagram και στο X, καλώντας τους παγκόσμιους ηγέτες να δράσουν, ώστε να λάβει τέλος ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Ο Αιγύπτιος προχώρησε την Κυριακή και σε δωρεά προς τον λαό της Παλαιστίνης, ενώ με το νέο του μήνυμα αποδεικνύει πως εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό του κόσμου που δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά.

Το μήνυμα του απέσπασε αμέσως πολλές προβολές, ενώ έλαβε και τα like των περισσότερων εκ των συμπαικτών του στη Liverpool.

Ο Mo στο βίντεο που ανάρτησε αναφέρει:

“ Δεν είναι πάντα εύκολο να μιλάς στην ώρα σου. Υπήρξε πάρα πολλή βία και πάρα πολλή θλίψη και βαρβαρότητα. Η κλιμάκωση των τελευταίων εβδομάδων είναι αφόρητη. Όλες οι ζωές είναι ιερές και πρέπει να προστατεύονται. ”

“ Οι σφαγές πρέπει να σταματήσουν. Οι οικογένειες διαλύονται. ”

“ Αυτό που είναι ξεκάθαρο τώρα είναι ότι η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα πρέπει να επιτραπεί αμέσως. Οι άνθρωποι εκεί είναι σε τρομερές συνθήκες. ”

“ Οι σκηνές στο νοσοκομείο χθες το βράδυ ήταν τρομακτικές. Οι κάτοικοι της Γάζας χρειάζονται επειγόντως τρόφιμα, νερό και ιατρικές προμήθειες. ”

“ Καλώ τους παγκόσμιους ηγέτες να ενωθούν για να αποτρέψουν μια περαιτέρω σφαγή αθώων ψυχών. “

“ Η ανθρωπότητα πρέπει να επικρατήσει. ”

Το μήνυμα του Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com