Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Minamino: «Το Anfield είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο»

Minamino: «Το Anfield είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο»

Ο Takumi Minamino είχε να πει κάποια συγκινητικά λόγια για το Anfield 15 μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μόνιμης απομάκρυνσης από τη Liverpool.

Ο Ιάπωνας επιθετικός εντάχθηκε στη Monaco έναντι περίπου 15,5 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας περάσει δυόμισι σεζόν στον σύλλογο. Έξι μήνες πέρασε ως δανεικός στη Southampton το 2020/21, με τον Minamino να πραγματοποιεί συνολικά 55 εμφανίσεις για τους Reds κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε στο Merseyside.

Δεν ήταν ακριβώς η καριέρα που ήλπιζε στη Liverpool, αλλά ο Minamino έχει κάνει ακόμα μια λαμπερή ανασκόπηση του χρόνου του στο Anfield, περιγράφοντάς το ως ένα από τα «καλύτερα γήπεδα στον κόσμο».

«Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Κερδίσαμε την Premier League και δύο κύπελλα, το Κύπελλο Carabao και το Κύπελλο Αγγλίας», είπε ο Μinamino σε συνέντευξή του στο SNTV, που μεταδόθηκε από το TNT Sports. «Αυτό το γήπεδο, το Anfield, είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο νομίζω. Και αυτή η ατμόσφαιρα, αν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο ως παίκτης της Liverpool αυτό είναι εκπληκτικό. Ναι, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα».

Ο Minamino σκόραρε 14 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για τους Reds, ενώ κατά κύριο λόγο έπρεπε να παίξει ως περιθωριακός παίκτης που καθόταν πέρα από τους πρώτους επιθετικούς. Ίσως η κορυφαία στιγμή του με τους Κόκκινους ήρθε κατά τη νίκη του League cup επί της Leicester City τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο Ιάπωνας διεθνής σκόραρε στον χρόνο των καθυστερήσεων, για να οδηγήσει τις ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι όπου οι Κόκκινοι συνέχισαν να κερδίζουν.

Έφτασε στον σύλλογο από τη RB Salzburg, έχοντας εντυπωσιάσει και σκοράρει για την αυστριακή ομάδα στη δραματική νίκη με 4-3 της Liverpool στο Anfield το 2019. Η μετακίνησή του αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών, τον έκανε τον πρώτο Ιάπωνα παίκτη που έπαιξε ποτέ για τον σύλλογο και έκτοτε ακολούθησε η άφιξη του Wataru Endo από τη Stouttgart νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Minamino: «Το Anfield είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com