Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Gakpo αλλά και 4 απουσίες η προπόνηση

Με Gakpo αλλά και 4 απουσίες η προπόνηση

Η Liverpool προπονήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο AXA Training Centre ενόψει του Σαββατιάτικου Merseyside Derby με την Everton στο Anfield, με τον Cody Gakpo να παίρνει μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα, αλλά και 4 ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός.

Ο Ολλανδός επιθετικός είχε τραυματιστεί στο γόνατο, μετά από τάκλιν του Udogie, πριν από περίπου 3 εβδομάδες στην ήττα από την Tottenham στο Λονδίνο και πλέον είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εναντίον της Everton το Σάββατο.

Περισσότερα αναφορικά με την κατάσταση του Gakpo και το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή στο Derby θα γνωρίζουμε αύριο το μεσημέρι, μετά τη συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp.

Κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν και οι Darwin Nunez, Alexis Mac Allister και Luis Diaz, οι οποίοι επέστρεψαν πριν από λίγες ώρες στην Αγγλία.

Η προπόνηση της Πέμπτης πάντως δεν έφερε μόνο χαρμόσυνα νέα στον Jürgen Klopp, αφού υπήρξαν και τέσσερις απουσίες των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Πρόκειται για τους Thiago και Stefan Bajcetic που παραμένουν εκτός και για τους Andy Robertson και Ben Doak, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά την παρουσία τους στην εθνική ανδρών Σκωτίας και την U21 της εθνικής Σκωτίας αντίστοιχα.

Σοβαρότερος φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Robertson στον ώμο, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Cody Gakpo σκοράρει στο Tottenham Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com