Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πληρωμένη απάντηση του Trent στο σχόλιο του Maddison

Η πληρωμένη απάντηση του Trent στο σχόλιο του Maddison

Την περασμένη εβδομάδα, οι δηλώσεις του Jurgen Klopp για το ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα με την Tottenham έγιναν πρωτοσέλιδο, με τον Trent να αντιπαρατίθεται στον Maddison.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βρήκε κάθε είδους τρόπο να ειρωνευτεί τόσο την Liverpool όσο και την κατάσταση, με τον Maddison να δημοσιεύει μια ιστορία στο Instagram, ενώ βρισκόταν στην ομάδα της Εθνικής Αγγλίας δίπλα στον Alexander-Arnold, με τη λεζάντα: «Ακόμα ζητάει επανάληψη».

Ο Νο. 66 της Liverpool ερωτώμενος για τη φωτογραφία σε συνέντευξή του στο Channel 4, έδωσε την τέλεια απάντηση στο ειρωνικό σχόλιο του Maddison!

«Όχι ακριβώς! Όχι, μου ζήτησε να του μάθω πώς να εκτελεί τα φάουλ στην πάνω γωνία της εστίας. Αλλά εγώ του έδειξα το βίντεο, όταν σκόραρα εναντίον της Leicester πέρυσι και υποβιβάστηκαν!»

Ήταν μια πληρωμένη απάντηση στο σχόλιο του Maddison και μια από αυτές που θα μείνει στη μνήμη των οπαδών των Reds. Το εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Alexander-Arnold, κατά τη διάρκεια της νίκης με 3-0 στο King Power, βοήθησε να σφραγιστεί η μοίρα του Maddison και της ομάδας του στην Premier League τον περασμένο Μάιο.

Οι οπαδοί της Liverpool και της Leicester βρέθηκαν σε αντιπαράθεση τα τελευταία χρόνια, μετά από μια σειρά απαράδεκτων συνθημάτων από τους οπαδούς των Αλεπούδων και είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν υπήρχε συμπάθεια από την πλευρά μας όταν υποβιβάστηκαν την περασμένη σεζόν!

Η πληρωμένη απάντηση του Trent στο σχόλιο του Maddison
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com