Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευκαιρία για Luke Chambers η απουσία του Robertson

Ευκαιρία για Luke Chambers η απουσία του Robertson

Ο Andy Robertson αντιμετωπίζει λίγο χρόνο στο «περιθώριο» με τραυματισμό στον ώμο και η απουσία του θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία στον πιο πρόσφατο πρωτοεμφανιζόμενο της Liverpool, τον Luke Chambers.

Ο αριστερός μπακ της Liverpool υπέστη κάτι που φαινόταν σαν εξάρθρωση του ώμου ενώ έπαιζε για τη Σκωτία, με την πρόγνωση να κυμαίνεται από εβδομάδες έως μήνες ανάλογα με τη σοβαρότητα. Η ελπίδα βέβαια, είναι οι εξετάσεις να είναι όσο πιο θετικές και να μην φανεί η απουσία του για αρκετές εβδομάδες. Και τότε είναι που ο Κώστας Τσιμίκας θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσει.

Ο Τσιμίκας δεν έχει ξεκινήσει ποτέ πάνω από δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League, αλλά αν ο Robertson μείνει εκτός για ένα μήνα για παράδειγμα, θα χρειαστεί για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Και εδώ είναι που η Chambers έρχεται στο προσκήνιο. Ο Jurgen Klopp εναλλάσσει εύκολα την ομάδα του από το μεσοβδόμαδο έως το Σαββατοκύριακο για να διατηρήσει την ομάδα του φρέσκια και δυναμική. Με τον ρόλο του Τσιμίκα να αλλάζει υπό το πρίσμα του τραυματισμού του Robertson ανεξάρτητα από τον χρόνο που μπορεί να διαρκέσει, ο Champers, ως ο μόνος άλλος ειδικός αριστερός μπακ στην ανώτερη ομάδα, θα επωφεληθεί.

Ο 19χρονος έκανε το ντεμπούτο του στα τελευταία λεπτά κόντρα στη Leicester City τον περασμένο μήνα και θα είναι στο μυαλό του Κlopp καθώς σχεδιάζει τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν δράση για το Europa League και το League Cup παράλληλα με το πρωτάθλημα.

Ο Champers «απόλαυσε» έναν δανεισμό στην Killmanrong την περασμένη σεζόν και έγινε λόγος για ένταξη στην Bayer Leverkusen του Xabi Alonso για το 2023/24, αλλά αυτό δεν έγινε πραγματικότητα λόγω τραυματισμού. Το γεγονός αυτό δεν του επέτρεψε να είναι με την ομάδα του Κlopp κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά ο νεαρός, ο οποίος μπορεί επίσης να παίξει στο κέντρο της άμυνας, θα ελπίζει να είναι μια επιλογή τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτή τη στιγμή είναι σε διεθνή καθήκοντα με την Αγγλία κάτω των 20 ετών και ήταν αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στην ήττα της Πέμπτης από τη Ρουμανία – κάτι που μπορεί να είναι «μουσική» στα αυτιά του Κlopp, καθώς ελπίζει οι υπόλοιποι παίκτες του να επιστρέψουν αλώβητοι.

Ευκαιρία για Luke Chambers η απουσία του Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com