Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αβέβαιο το μέλλον του Jorg Schmadtke στη Liverpool

Αβέβαιο το μέλλον του Jorg Schmadtke στη Liverpool

Η Liverpool είχε περισσότερες αλλαγές στον τομέα του αθλητικού διευθυντή απ’ όσες θα ήθελε και τώρα φέρεται να έχει ενταχθεί στο κυνήγι της Bayern Munich για έναν ακόμη, στην θέση του Jorg Schmadtke.

Ο Jorg Schmadtke έφτασε στα τέλη Μαΐου για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο Julian Ward, με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με τις δύο πλευρές να μπορούν να διακόψουν τη συμφωνία μετά από τρεις μήνες.

Αυτή η στιγμή ίσως ήρθε μετά από μια καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που απέδωσε ανάμεικτες κριτικές ως προς την επιρροή του, αλλά τα νέα δεν έχουν ακουστεί για το τι θα ακολουθήσει. Η γερμανική Bild ωστόσο, ανέφερε τώρα ότι η Liverpool «εξετάζει» τον Max Eberl, ο οποίος εργαζόταν ως αθλητικός διευθυντής της RB Leipzig μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του λόγω της «έλλειψης δέσμευσης», όπως την χαρακτήρισε η Leipzig. Βρισκόταν στη θέση αυτή μόλις από τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού έφυγε από την Borussia Monchengladbach μετά από 13 χρόνια. Ο Eberl έχει συνδεθεί έντονα με τη μετακίνηση στην Bayern Munich για να αναλάβει ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας – είναι προϊόν της ακαδημίας της – και η μετακίνηση αυτή αναμενόταν από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Αν και η Liverpool «θα μπορούσε να παρέμβει» αναφέρει η Bild, με τον ειδικό Marcel Reif να λέει: «[Ο Eberl] προφανώς έχει κάνει τα πάντα σωστά και ο κόσμος είναι το ερέθισμα του μετά τη Leipzig».

Ο Eberl είναι γνωστό ότι έχει «οξύ μάτι για τα ταλέντα», με τους Marco Reus, Juan Arango, Marc-Andre ter Stegen και Granit Xhaka να βρίσκονται στη λίστα των επιτυχιών του. Αλλά ο 50χρονος έχει επίσης μεγάλη εμπειρία από το να εργάζεται υπό συνθήκες πίεσης, χωρίς να έχει στη διάθεσή του εισροή κεφαλαίων. Και ας μην ξεχνάμε ότι είχε στενή επαφή με τους Κόκκινους το καλοκαίρι χάρη στις συμφωνίες με τον Dominik Szoboszlai και τον Fabio Carvalho.

Το αν η Liverpool θα προχωρήσει με τον Schmadtke και θα μπορέσει να δελεάσει τον Eberl να παραβλέψει τους δεσμούς του με την Bayern, μένει να το δούμε. Αν και, εκ πρώτης όψεως, ο Eberl έχει αρκετή εμπειρία και επαφές, για να ταιριάζει στη Liverpool και είναι λογικό ο σύλλογος να τον έχει τουλάχιστον βολιδοσκοπήσει.

Η Liverpool έκανε ενθαρρυντικές δουλειές το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμη στα επόμενα μεταγραφικά «παράθυρα», ενώ θα χρειαστεί και θα θέλει μακροπρόθεσμη σαφήνεια για τη θέση του αθλητικού διευθυντή της.

Αβέβαιο το μέλλον του Jorg Schmadtke στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com