Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο ασυνήθιστος τρόπος αμοιβής όταν ξεκίνησε να παίζει ο Mac Allister

Ο ασυνήθιστος τρόπος αμοιβής όταν ξεκίνησε να παίζει ο Mac Allister

Ο MacAllister είναι ένας παίχτης που έχει αυτοπεποίθηση στις ικανότητες του με την μπάλα στα πόδια του, αλλά αυτό δεν ίσχυε πάντα!

Ο Αργεντινός ήρθε στην ομάδα μας από την Brighton για το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών έχοντας κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο με την χώρα του τον προηγούμενο χειμώνα ως βασικός. Το ταξίδι του προς την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν ήταν εύκολο και αποκάλυψε χάρη στην επιμονή του αδελφού του Kevin, το πως τα ποδοσφαιρικά αυτοκόλλητα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ως ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας για το πως ξεκίνησε το πρώτο του παιχνίδι με την Jj Batista ενάντια στην Independiente, ο κεντρικός μέσος της ομάδας μας δήλωσε πως είναι «μια αστεία ιστορία».

Συγκεκριμένα είπε στο LFC TV: «Ήμουν πολύ μικρόσωμος για την ηλικία μου, οπότε το να παίξω σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων δεν ήταν κάτι που είχε περάσει από το μυαλό μου. Αλλά εκείνη την περίοδο ήμασταν δυο τρεις, που ήμασταν πιο κοντοί για την ηλικία μας. Έτσι μου πρόσφεραν ποδοσφαιρικά αυτοκόλλητα για να παίξω!»

Ο MacAllister ήταν διστακτικός αρχικά στην ιδέα του να παίξει με μεγαλύτερους, αλλά τα αυτοκόλλητα ήταν αρκετά για να τον πείσουν.

«Στην αρχή μου πρόσφεραν ένα πακέτο, αλλά μετέπειτα έφτασαν τα δέκα καθώς τους πίεζα για περισσότερα. Όταν τελικά έφτασαν στα 10 πακέτα, συμφώνησα στο να παίξω και έτσι έκανα το ντεμπούτο μου ενάντια στην Independiente» δήλωσε ο 24χρονος.

Ο νονός του Alexis εμβάθυνε λίγο παραπάνω μιλώντας στο Liverpool Echo: «Κερδίσαμε το παιχνίδι και ο Alexis έβαλε δυο γκολ σε ηλικιακή ομάδα μεγαλύτερη από αυτόν για έναν χρόνο, χωρίς να έχει ξαναπαίξει. Τα πακέτα με τα αυτοκόλλητα κατά κάποιον τρόπο του έδωσαν κίνητρο.»

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα λεφτά που παίρνει από την Liverpool o Alexis MacAllister μπορεί να αγοράσει όσα πακέτα με αυτοκόλλητα θέλει και να γεμίσει πολλά άλμπουμ με το πρόσωπο του παρών στα άλμπουμ.

Ο ασυνήθιστος τρόπος αμοιβής όταν ξεκίνησε να παίζει ο Mac Allister
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com