Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκπληκτικό ξεκίνημα με τους νέους Reds για τον Trey Nyoni

Εκπληκτικό ξεκίνημα με τους νέους Reds για τον Trey Nyoni

Η Liverpool απέκρουσε το ενδιαφέρον «κάθε κορυφαίας ομάδας» για τον νεαρό μέσο Trey Νyoni, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τον έφηβο να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα.

Ο Nyoni που είναι 16 ετών, ήταν ένας από τους τρεις νέους που μετακόμισαν στη Liverpool το καλοκαίρι, φτάνοντας από τη Leicester City μαζί με τoν Amara Nallo (16, από τη West Ham) και τον Harvey Owen (14, από τη Wolves). Η Liverpool έτσι συνεχίζει την εστίαση στην στρατολόγηση των καλύτερων ταλέντων από συλλόγους σε όλη την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και την Ιρλανδία, μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ. Ο Calum Scanlon ήταν η πρώτη τέτοια άφιξη, αλλά ακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Ben Doak, Kaide Gordon, Bobby Clark και Trent Kone-Doherty.

Αυτή η προσέγγιση αποδίδει σαφώς και η Liverpool δεν είναι η μόνη που αλλάζει τη στάση της, με τον Greg Evans της Athletic να αναφέρει ότι, ο Νyoni «παρακολουθείται από κάθε κορυφαίο σύλλογο».

Όπως ο Nallo, ο οποίος ξεκίνησε με την U18, αλλά έχει κάνει γρήγορα το βήμα μέχρι την U21, ο Nyoni πήρε μπήκε στη νέα του ομάδα με ευκολία. Σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια για την U18 μέχρι στιγμής, ο νεαρός έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει βάλει δύο ασίστ, ενώ έχει παίξει και δύο φορές ερχόμενος από τον πάγκο για τους U21. Σημείωσε επίσης ένα χατ-τρικ σε μια φιλική νίκη με 10-0 επί της Southend U18, η οποία ήρθε στον πρώτο του αγώνα στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΧΑ.

Ενώ οι προσδοκίες για την πρόοδο του Nyoni ίσως μετριαστούν κάποια στιγμή, είναι σαφές ότι η Liverpool έχει φέρει έναν μέσο με τεράστιες δυνατότητες. Το επίπεδο ενδιαφέροντος για τον 16χρονο δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς έκανε το ντεμπούτο του και για την U21 της Leicester City πριν από τη μετάβασή του στο Merseyside, ενώ τώρα είναι μέλος της ομάδας U17 της Εθνικής Αγγλίας.

Το ότι επέλεξε να ενταχθεί στους Reds από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, επίσης, δικαίωσε την πεποίθησή τους – σύμφωνα με τον Evans – ότι οι Reds θεωρούνται «προορισμός» για νεαρά ταλέντα.

Εκπληκτικό ξεκίνημα με τους νέους Reds για τον Trey Nyoni
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com