Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σειρήνες συνεχίζουν να ηχούν στα αυτιά του Mo Salah

Σειρήνες συνεχίζουν να ηχούν στα αυτιά του Mo Salah

Η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει μόλις για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, αλλά οι εικασίες για το ενδεχόμενο ο Mo Salah να κατευθυνθεί στη Σαουδική Αραβία έχουν επιστρέψει.

Ο Salah αποτέλεσε αντικείμενο προσέγγισης παγκόσμιου ρεκόρ από την ομάδα Pro League της Σαουδικής Αραβίας Al-Ittihad προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένης μιας προσφοράς ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών.

Όμως, παρά τη χρηματοδότηση από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, η προσπάθεια δεν είχε επιτυχία, καθώς η Liverpool απέρριψε όλες τις προτάσεις και ο παίκτης επέλεξε να παραμείνει. Αυτό δεν σταμάτησε τις εικασίες για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στη Μέση Ανατολή, με το προφίλ του Salah ως του πιο υψηλού προφίλ Άραβα αθλητή, να τον καθιστά τον τέλειο παίκτη-πρότυπο για το σχέδιο αθλητικής διαφήμισης.

Αν και η μεταγραφική περίοδος του πρωταθλήματος Saudi Pro League έκλεισε μόλις στις 7 Σεπτεμβρίου, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του πρωταθλήματος Michael Emenalo, συζήτησε και πάλι μια μετακίνηση.

«Ο Μο είναι ευπρόσδεκτος ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ο Emenalo στο γερμανικό πρακτορείο TZ. «Αλλά κανείς δεν πιέζεται ή εξαναγκάζεται να έρθει. Αν κάποιος θέλει να έρθει και υπάρχει η ευκαιρία να συνεργαστεί με τον σύλλογο απελευθέρωσης με πολύ σεβασμό και επαγγελματισμό, θα χαρούμε πολύ να τον δεχτούμε. Αλλά ναι, ο Μο είναι ο προσωπικός μου αγαπημένος».

Το γεγονός ότι ο Salah είναι «προσωπικός αγαπημένος» του Emenalo είναι πιθανό να συμμερίζονται και όσοι χρηματοδοτούν το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, δεδομένης της θέσης και της ποιότητάς του.

Έχει συχνά υποστηριχθεί ότι το Νο 11 της Liverpool θα πρέπει να αποφύγει τη μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία για να διατηρήσει τις φιλοδοξίες του στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Οι Jordan Henderson, Fabinho, Sadio Mane, Roberto Firmino και Steven Gerrard θεωρείται ότι έχουν χαμηλώσει δραστικά το επίπεδό τους προς όφελος της οικονομικής ευημερίας.

Αλλά ο Emenalo επέμεινε: «Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης που θέλουν να μπουν στο πρωτάθλημα δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι θέλουν να πάνε στο Saudi Pro League γιατί προφανώς θα βελτιώσει τα οικονομικά τους. Αυτό είναι που όλοι επιδιώκουμε στη ζωή μας.
Αλλά πάνω απ’ όλα θέλουν να έρθουν εδώ επειδή βλέπουν το πρωτάθλημα τώρα και μιλούν με τους φίλους τους, τους άλλους σούπερ σταρ και καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείς να πας και να διασκεδάσεις.
Είναι ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις με την οικογένειά σου και να ζήσεις μια ωραία, ειρηνική ζωή, όπου μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο με καλό καιρό τις περισσότερες φορές του χρόνου και όπου σε φροντίζουν καλά.
Αυτή η πληροφορία διαδίδεται τώρα. Και αυτοί οι παίκτες είναι ευτυχείς που μπορούν να έρθουν μαζί μας».

Σειρήνες συνεχίζουν να ηχούν στα αυτιά του Mo Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com