Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλειστό μέχρι το 2024 το πάνω διάζωμα της Anfield Road

Κλειστό μέχρι το 2024 το πάνω διάζωμα της Anfield Road

Το πάνω διάζωμα της Anfield Road End θα παραμείνει κλειστό μέχρι το 2024, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος, μέσω του Billy Hogan.

Η τελική φάση των εργασιών στο πάνω διάζωμα της κερκίδας ξεκίνησε με το τέλος της περσινής σεζόν, ωστόσο διακόπηκε το καλοκαίρι, με την χρεοκοπία της Buckingham Group.

Οι Reds ανέθεσαν σε νέα εταιρεία, την Rayner Rowen την ανακατασκευή της εξέδρας τον Σεπτέμβριο και το αρχικό πλάνο ήταν, να μπορέσει να ανοίξει στο 100% η κερκίδα στο Merseyside Derby του επόμενου Σαββάτου με την Everton.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί και όσοι φίλοι της ομάδας είχαν αγοράσει εισιτήριο για το πάνω διάζωμα της Anfield Road End για το ματς με την Everton θα αποζημιωθούν, όπως ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωση του.

Μέχρι το τέλος του έτους, οι εργασίες θα συνεχιστούν και η χωρητικότητα του γηπέδου θα παραμείνει στις 51.000, όση δηλαδή ήταν και στα μέχρι τώρα φετινά παιχνίδια της ομάδας.

Οι Reds έκριναν πως είναι καλύτερο να πάει πιο πίσω στο άνοιγμα του πάνω διαζώματος, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες με ασφάλεια.

Από το 2024 και όταν ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της Anfield Road End, η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα ξεπεράσει τις 61.000.

Έτοιμη με το νέο έτος θα είναι η Anfield Road End.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com