Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθεώθηκε στο AMEX από κοινό & manager των Γλάρων ο Mac Allister

Αποθεώθηκε στο AMEX από κοινό & manager των Γλάρων ο Mac Allister

Επιστρέφοντας στο Brighton ο Alexis Mac Allister έτυχε θερμής υποδοχής, καθώς ο Roberto De Zerbi φρόντισε να τον χειροκροτήσουν οι οπαδοί των Seagulls.

Δεν είναι όλοι οι παίκτες ευπρόσδεκτοι στις πρώην ομάδες τους. Στην πραγματικότητα, πολλοί αντιμετωπίζονται με εχθρότητα. Ωστόσο, ευτυχώς για τον Mac Allister, τον υποδέχτηκε ο πρώην προπονητής του με ένα θερμό χειροκρότημα και μια θερμή αγκαλιά. Μετά την ισοπαλία 2-2 της Liverpool με την Brighton για την Premier League, ο De Zerbi αναζήτησε τον Mac Allister με το τελευταίο σφύριγμα. Ενώ περπατούσε γύρω από το γήπεδο, ο μέσος της Liverpool μίλησε με τον πρώην προπονητή του και χειροκρότησε τον κόσμο.

Συγκινητικά, ο De Zerbi έδειξε με θαυμασμό τον Mac Allister, δείχνοντας ότι η σχέση του μεσοεπιθετικού με την πρώην ομάδα του είναι ακόμα δυνατή. Ο μέσος πέρασε τέσσερα χρόνια με συμβόλαιο στην Brighton, παίζοντας τα δύο πρώτα κυρίως ως δανεικός στην Αργεντινή, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έγινε βασικός παίκτης. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έτυχε υποδοχής ήρωα κατά την επιστροφή του στη νότια ακτή.

Αν και ο Αργεντινός βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της κυριακάτικης αναμέτρησης, δεν ήταν η καλύτερη απόδοσή του – και γίνεται σαφές ότι δεν είναι η μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα του Νο 6 της Liverpool. Μπορεί να κάνει τη δουλειά σε εντός έδρας αγώνες, αλλά οι ιδιότητές του είναι προφανώς πολύ πιο κατάλληλες για να είναι σε μια πιο προωθημένη θέση, όπου οι κίνδυνοι μετριάζονται πιο εύκολα από τους παίκτες πίσω του.

Ο Mac Allister έπαιξε μάλιστα την Πέμπτη, εναντίον του αδελφού του Kevin, καθώς η Liverpool νίκησε την Union SG για το Europa League. Το «ζευγάρι» πέρασε μαζί 41 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του Anfield, αλλά δεν είδαμε κανένα μαρκάρισμα μεταξύ των αδελφών.

Ο Mac Allister, ο Alexis δηλαδή, θα ταξιδέψει τώρα στη Νότια Αμερική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Paraguay και Peru.

Αποθεώθηκε στο AMEX από κοινό & manager των Γλάρων ο Mac Allister
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com