Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Koeman εξηγεί γιατί δεν κάλεσε τον Gravenberch στην εθνική

Ο Koeman εξηγεί γιατί δεν κάλεσε τον Gravenberch στην εθνική

Ξανά εκτός από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας έμεινε ο Ryan Gravenberch για τα παιχνίδια του μήνα με την Γαλλία και την Ελλάδα για τα προκριματικά του EURO, με τον Ronald Koeman να εξηγεί την απόφαση του.

Στην αμέσως προηγούμενη διακοπή, ο μέσος των Reds είχε κληθεί στην U21 της Ολλανδίας, όμως εκείνος επέλεξε να παραμείνει στο Merseyside και να δουλέψει, μια απόφαση που τον έχει δικαιώσει, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Ο προπονητής της U21 εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, Michael Reiziger τόνισε πως δεν είχε σκοπό να καλέσει τον νεαρό άσο, αφού έπρεπε να το στείλει το μήνυμα, ενώ για τον Koeman ο Gravenberch δεν ήταν επιλογή, καθώς κατά τη γνώμη του δεν έχει αγωνιστεί αρκετά με τη φανέλα της Liverpool.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, με τον Gravenberch να ξεκινά στα δύο φετινά Ευρωπαϊκά ματς των Reds και να αγωνίζεται για ένα ημίχρονο κόντρα στην Brighton.

“ Έχουμε μια συγκεκριμένη άποψη για τους παίκτες που αποχωρούν από την Ολλανδία Junior ή την Oranje. ” Δήλωσε ο Koeman στους δημοσιογράφους.

«Επιπλέον, ο Gravenberch δεν έχει παίξει πολύ στη Liverpool ακόμα. ”

Ελπίζω ότι θα εξελιχθεί περαιτέρω στη Liverpool. Είναι μεγάλο ταλέντο. Αν παίζει πολύ στην ομάδα του, είναι πάντα μια επιλογή για την ολλανδική ομάδα. ”

Ο Ryan Gravenberch σκοράρει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com