Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diaz: «Σκληρό χτύπημα το γκολ που μου ακύρωσαν»

Diaz: «Σκληρό χτύπημα το γκολ που μου ακύρωσαν»

Ο Luis Diaz μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του στον εκτός έδρας αγώνα με την Tottenham τον περασμένο μήνα, τονίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή αποτέλεσε ένα δυνατό χτύπημα για τον ίδιο.

Οι Reds θα έπρεπε με το τέρμα του Κολομβιανού να είχαν προηγηθεί με 0-1 στον αγώνα με τους Spurs, ωστόσο το VAR αν και διαπίστωσε πως δεν ήταν εκτεθειμένος, δεν ενημέρωσε ποτέ πως το τέρμα έπρεπε να μετρήσει και έτσι ακυρώθηκε.

Ο διεθνής άσος μιλώντας για την ακύρωση του γκολ, ανέφερε:

“ Εκείνη την στιγμή με χτύπησε πολύ σκληρά, όχι μόνο εμένα, αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου. Στη μέση του παιχνιδιού το συζητούσαμε πολύ, στο τέλος όμως ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθούσε. ”

“ Οι διαιτητές όμως είναι και αυτοί άνθρωποι και μπορούν να κάνουν λάθη. Θα πρέπει να δούμε πιο απλά τα πράγματα, ώστε η επόμενη φορά να είναι καλύτερη. ”

Όσο για την κόντρα του με τον Darwin Nunez και την Ουρουγουάη την Πέμπτη:

“ Περισσότερο από οτιδήποτε, άλλο μιλήσαμε για το πόσο δύσκολο θα ήταν το παιχνίδι. ”

“ Αστειευτήκαμε για το ποιος θα χάσει και ούτω καθεξής. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα και να κερδίσει ο καλύτερος. ” Είπε ο Diaz.

“ Ξέρει ότι το θέμα της ζέστης είναι δύσκολο, ότι είναι δύσκολο να παίξεις αυτή τη στιγμή. Πήρε καλά αυτό που του είπα για τη θερμοκρασία. Θα πάμε να ψάξουμε για το αποτέλεσμα. ”

O Luis Diaz σκοράρει το γκολ που ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR.
O Luis Diaz σκοράρει το γκολ που ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com