Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Reunion Milner με τους Reds στο τούνελ του AMEX Stadium

Reunion Milner με τους Reds στο τούνελ του AMEX Stadium

Ο τραυματισμός εμπόδισε τον James Milner να αντιμετωπίσει τη Liverpool με τη νέα του ομάδα Brighton, αλλά υπήρχε χρόνος για μια συγκινητική στιγμή στο Amex.

Έχοντας παίξει για οκτώ συλλόγους σε όλη τη μακρόχρονη καριέρα του, ο Milner είχε την πιο εντυπωσιακή περίοδο του στη Liverpool, παίζοντας 332 παιχνίδια σε οκτώ σεζόν στο Merseyside. Έφυγε για την Brighton το καλοκαίρι και θα μπορούσε να είχε αντιμετωπίσει τους Reds την Κυριακή. Ωστόσο, ο τραυματισμός εμπόδισε μια επανένωση εντός γηπέδου, με τον μέσο να υποφέρει αυτή τη στιγμή από μυϊκό πρόβλημα.

Ευτυχώς, υπήρχε ακόμα χρόνος για μια συγκινητική στιγμή μεταξύ του Milner και ορισμένων από τους πρώην συμπαίκτες του καθώς τους χαιρέτησε στο τούνελ στο AMEX. Ο Virgil Van Dijk και ο Milner που μοιράστηκαν πέντε χρόνια μαζί στη Liverpool, τους «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός αγκαλιασμένους πριν από την σέντρα του παιχνιδιού, όπως και με τον «δικό’ μας Κώστα Τσιμίκα.

Με την αποχώρηση των Μilner και Jordan Henderson το καλοκαίρι, αντικαταστάθηκαν οι θέσεις των χαφ ως υπαρχηγού και αρχηγού. Ο Van Dijk ανέλαβε το ρόλο του κυβερνήτη ενώ ο Trent Alexander-Arnold έλαβε ως υπαρχηγό.

Από τότε που μετακόμισε στη Brighton το καλοκαίρι, ο Milner έχει ξεκινήσει τέσσερα παιχνίδια αλλά έχει χάσει πέντε αγώνες λόγω τραυματισμού. Ένας άλλος πρώην Κόκκινος, ο Adam Lalana, είναι επίσης μέρος του στήσιμου του Brighton. Ήταν στον πάγκο των αναπληρωματικών στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Lallana έχει θετικό ρεκόρ κόντρα στη Liverpool από τότε που έφυγε για τη νότια ακτή το 2020. Στις έξι εμφανίσεις του εναντίον των Reds μετά την αποχώρησή του, έχασε μόλις μία φορά.

Η Liverpool είναι πλέον χωρίς νίκη σε τέσσερις αγώνες με τους Γλάρους και θα κληθεί στον 2ο γύρο να τους αντιμετωπίσει στα τέλη Μαρτίου.

Reunion Milner με τους Reds στο τούνελ του AMEX Stadium
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com