Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah & Nunez δημιουργούν νέο ρεκόρ για Liverpool & Premier League

Salah & Nunez δημιουργούν νέο ρεκόρ για Liverpool & Premier League

Ο Mo Salah και ο Darwin Nunez συνεχίζουν να δημιουργούν μια γόνιμη συνεργασία στην κορυφή της Liverpool, η οποία φάνηκε για άλλη μια φορά στην Κυριακάτικη ισοπαλία με την Brighton.

Η ομάδα του Jurgen Klopp πρόσφερε απογοητευτικό θέαμα στη νότια ακτή, με τα χαριστικά γκολ της στην Brighton να συνδυάζονται με δυναμικό παιχνίδι στην επίθεση που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε περισσότερα από τα δύο γκολ. Αλλά η ισοπαλία 2-2, σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή, ήταν «δυστυχώς» το «σωστό αποτέλεσμα στο τέλος», αφήνοντας τη Liverpool να μεταφέρει την ισοπαλία στη διεθνή διακοπή.

Ο αγώνας είχε σίγουρα τις στιγμές του και σε αυτές περιλαμβάνεται η συνέχιση του δυνατού παιχνιδιού σύνδεσης μεταξύ του Νο 9 και του Νο 11 των κόκκινων. Με τη βοήθεια της FotMob, ας ρίξουμε μια ματιά.

?Ο Nunez έχει μάτια μόνο για τον Salah

Στη δεύτερη σεζόν τους ως συμπαίκτες, ο Nunez και ο Salah συνεχίζουν να δείχνουν συναρπαστικά σημάδια όταν παρατάσσονται μαζί στην επίθεση – χάος αναμεμειγμένο με μαγεία.
Η γρήγορη σκέψη του Ουρουγουανού να μετακινήσει την μπάλα στην άκρη της περιοχής και στον δρόμο του Salah τον είδε να σημειώνει την τρίτη του ασίστ στη σεζόν για το πρώτο γκολ της Liverpool στο Brighton.
Είναι απίστευτο ότι ήταν η έβδομη ασίστ του Nunez στην καριέρα του στη Liverpool και η έβδομη που δημιούργησε γκολ για τον Salah. Είναι αποκλειστικά αυτός που ετοιμάζει γκολ για έναν άνθρωπο!

Σύμφωνα με τον Michael Reid της Opta, πρόκειται για το μεγαλύτερο σερί ασίστ σε έναν μόνο παίκτη από έναν Κόκκινο στην εποχή της Premier League. Επιπλέον, με πέντε από αυτές τις ασίστ να έχουν έρθει στην Premier League, ο Nunez κατέχει πλέον το ρεκόρ για τις περισσότερες ασίστ αποκλειστικά για έναν συμπαίκτη του στην ιστορία της διοργάνωσης.

Μια προφητική σύνδεση που θα συνεχίσει να αποτελεί πονοκέφαλο για τους αντιπάλους!

?Ο Κάτι που πρέπει να πάρετε μαζί σας

Οι στιγμές κάνουν τα παιχνίδια. Η απόφαση να χαρίσεις ένα ανόητο ελεύθερο λάκτισμα, να αποτύχεις να απομακρύνεις μια σέντρα στην περιοχή ή να δώσεις την μπάλα σε μια επικίνδυνη περιοχή, όλα αυτά αθροίζονται.

Η Liverpool το γνωρίζει αυτό έχοντας κάνει όλα αυτά τα πράγματα για να δει την Brighton να μπαίνει δύο φορές στο σκορ. Ήταν μια ευκαιρία που χάθηκε και η έλλειψη διαρκούς έντασης έκανε τη ζωή πιο δύσκολη. Υπήρξαν πολλά λάθη από τους Κόκκινους, αλλά σε σύγκριση με τις καταστροφικές εμφανίσεις τους απέναντι στους «Γλάρους» την περασμένη σεζόν, είχαν τουλάχιστον τις ευκαιρίες να κερδίσουν αυτό το ματς.

Με περισσότερη κατοχή μπάλας (54% έναντι 46%) και μεγαλύτερο xG (2,35xG έναντι 2,32xG), η Liverpool είναι η μόνη ομάδα φέτος που κερδίζει και τις δύο κατηγορίες απέναντι στην Brighton.

Τώρα, αυτό δεν μας έφερε παραπάνω από έναν βαθμό, αλλά με αυτό να είναι ακόμα το πρώτο κεφάλαιο της Liverpool 2.0, είναι βάσεις για να συνεχίσει να χτίζει πάνω σε αυτές όταν επιστρέψει από τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Salah & Nunez δημιουργούν νέο ρεκόρ για Liverpool & Premier League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com