Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manuel Sierra: «Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Hincapie»

Manuel Sierra: «Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Hincapie»

Αν και βρισκόμαστε νωρίς στον Οκτώβρη, οι φήμες για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχουν αρχίσει να ξεπετάγονται, με την Liverpool να φημολογείται ότι θα κινηθεί για τον 21χρονο αμυντικό από το Εκουαδόρ Piero Hincapie και με τον ίδιο ατζέντη του παίκτη να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τους Reds για τον πελάτη του.

Οι Κόκκινοι είχαν συνδεθεί με αρκετούς αμυντικούς την περασμένη καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών, με ονόματα όπως αυτά των Levi Colwill και Micky van de Ven, αλλά προτίμησε να αφοσιωθεί στην αναβάθμιση του κέντρου αγοράζοντας 4 κεντρικούς μέσους.

Το όνομα του Hincapie ακούστηκε πρώτη φορά τον Αύγουστο, με την νεαρό να είναι από τα πρώτα ονόματα στην μεταγραφική λίστα της Liverpool, καθώς ο ίδιος ατζέντης του παίκτη το επιβεβαίωσε. Ο Manu Sierra ο εκπρόσωπος του 21χρονου δήλωσε ότι οι Κόκκινοι του Merseyside είναι από τις ομάδες που συζητάνε για μια πιθανή μεταγραφή, με το ποσό που ζητάνε τόσο η Leverkusen όσο και ο ίδιος ο παίκτης να είναι γνωστό.

«Η Liverpool ενδιαφέρθηκε για τον Hincapie αλλά επέλεξε να επενδύσει στους μέσους» δήλωσε ο Sierra στο κανάλι Futbol sin Cassete στο YouTube και στο BolaVIP. «Για τον Γενάρη συζητάνε όπως και άλλα club, με την τιμή να ξεπερνάει τις 43 εκατομμύρια λίρες.»

Η Liverpool προχώρησε σε ένα ολοκληρωτικό «lifting» του κέντρου για την σεζόν 2023/24 και ακούγεται ότι θα βγει στην αγορά αυτή την φορά για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την ομάδα. Πολλοί πίστευαν ότι η ομάδα μας ήταν φτωχή στις επιλογές για την θέση του στόπερ αλλά οι εμφανίσεις των Joel Matip, Joe Gomez και Jarell Quansah τους έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις.

Εάν τα λεγόμενα του ατζέντη του νεαρού επιβεβαιωθούν και η ομάδα προχωρήσει στην απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση του Hincapie, θα πρέπει να είναι έτοιμη να παλέψει για την υπογραφή του καθώς πολλές ομάδες αναμένεται να κινηθούν για να τον αποκτήσουν. Kαι η ομάδα του μαζί με τον προπονητή του και πρώην παίκτη των Reds Xabi Alonso που θέλουν να τον κρατήσουν, θα κοιτάξουν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.

Το καλοκαίρι που πέρασε η ομάδα ήταν ανανεωτικό αλλά και αρκετά ακριβό για τα δεδομένα της ομάδας μας, όμως το ξεκίνημα των Reds στην Premier League και η μέχρι τώρα αναμενόμενη αρχή σε Europa League και Carabao Cup δείχνουν ότι, η ομάδα μπορεί να παλέψει σε όλες τις διοργανώσεις και η οποία ενίσχυση μόνο σε καλό θα της βγει.

Αν εν τέλει η ομάδα αποφασίσει να κινηθεί για τον Hincapie ή άλλο κεντρικό αμυντικό θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε, αλλά οι δηλώσεις του ατζέντη του 21χρονου φανερώνουν ότι σίγουρα υπάρχουν σκέψεις σχετικά με την απόκτηση παίκτη σε αυτή την θέση.

Manuel Sierra: «Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Hincapie»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com