Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι είμαστε φυλακισμένοι»

Alisson: «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι είμαστε φυλακισμένοι»

Ο Alisson πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση για τη Liverpool το Σάββατο, αλλά μετά την ήττα με 2-1 από την Tottenham έμεινε να μιλάει και πάλι για τους διαιτητές.

Μια οποιαδήποτε άλλη μέρα, ο Alisson θα πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις συγκλονιστικές αποκρούσεις ενάντια σε παίκτες όπως ο Heung-min Son και ο James Maddison.

Αντιθέτως, με το “σκληρό” αυτογκόλ του Joel Matip να επιτείνει μια φαρσοκωμωδική βραδιά που είδε τον Curtis Jones και τον Diogo Jota να αποβάλλονται και ένα νόμιμο γκολ του Luis Diaz να ακυρώνεται ως οφσάιντ, οι διαιτητές βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, δυστυχώς, αν και το μέγεθος των λαθών του διαιτητή Simon Hooper και ειδικότερα του VAR Darren England είναι σοκαριστικό.

Μιλώντας στο ESPN Brasil μετά το παιχνίδι, ο Alisson εξέφρασε την απογοήτευσή του, αλλά κυρίως εξήγησε ότι οι παίκτες αισθάνονται σαν “φυλακισμένοι”, μη μπορώντας να ασκήσουν κριτική στους διαιτητές.

“Η θέση μου είναι ξεκάθαρη, όλοι το είδαν”, είπε για το γκολ “οφσάιντ” του Diaz. “Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, ούτε μπορούμε να μιλάμε για διαιτησία. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι είμαστε φυλακισμένοι.”

“Όταν ανοίγουμε το στόμα μας, τιμωρούμαστε από όλες τις πλευρές. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να εξοργιζόμαστε με τέτοιου είδους πράγματα. Ναι, είναι το συναίσθημα των οπαδών. Και το δικό μας συναίσθημα.”

Η Liverpool πάλεψε γενναία αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από το tap-in του Son, με τον Cody Gakpo να ισοφαρίζει το σκορ πριν το ημίχρονο – μετά την αποβολή του Jones – ενώ υπήρχαν ακόμα και ελπίδες για νίκη στις καθυστερήσεις μετά την κόκκινη κάρτα του Jota.

Αλλά με τον Matip να στέλνει τη μπάλα, μετά τη σέντρα του Dejan Kulusevski, στα δίχτυα της ομάδας του, ο Alisson θεωρεί την απόφαση για το ακυρωθέν γκολ του Diaz ως “ένα λάθος που κόστισε το αποτέλεσμα του αγώνα.”

“Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική. Τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε”, συνέχισε. “Εμείς, εσωτερικά, θα το αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω αυτά τα πράγματα να σταματήσουν να συμβαίνουν και εσωτερικά [στην PGMOL].”

“Πάντα έλεγα ότι το VAR είναι κάτι καλό, ακριβώς για αυτές τις άδικες καταστάσεις. Και είναι απίστευτο ότι αυτά τα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν με κάτι τόσο απλό, με κάτι που είναι τόσο αντικειμενικό. Και η τεχνολογία υπάρχει. Γιατί δεν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία που χρησιμοποίησε η FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο;”

Η τεχνολογία στην οποία αναφέρεται ο Alisson είναι αυτή των ημιαυτόματων οφσάιντ, την οποία η Premier League απέρριψε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παρά την επιτυχή δοκιμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Δεν ήταν βέβαια μόνο το οφσάιντ που στοίχισε στη Liverpool, με τον Hooper να παίρνει μια σειρά από περίεργες αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κίτρινης του Jota ο οποίος έτυχε να περνάει δίπλα από τον Destiny Udogie όταν εκείνος σκόνταψε.

“Επιστρέψαμε για να παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο και, δυστυχώς, υπήρξε άλλη μια αποβολή, η οποία είναι επίσης άξια αναφοράς”, πρόσθεσε ο Alisson. “Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά θέματα σχετικά με τη διαιτησία, νομίζω ότι είναι στο χέρι σας [των μέσων ενημέρωσης] να μιλήσετε για αυτά. Πρέπει να μιλήσετε, γιατί αυτά τα πράγματα είναι πολύ απογοητευτικά. Πολύ απογοητευτικό.”

Alisson: «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι είμαστε φυλακισμένοι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com