Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόστιμο 25 χιλ. στη Liverpool από τη FA

Πρόστιμο 25 χιλ. στη Liverpool από τη FA

Η Liverpool θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, ύψους 25 χιλιάδων λίρων, ως συνέπεια των επτά κίτρινων και των δύο κόκκινων καρτών που είδαν οι ποδοσφαιριστές της στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Tottenham.

Οι Reds είδαν τους παίκτες τους να κιτρινίζονται καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από τον Simon Hooper, αλλά και να αποβάλλονται, με αποκορύφωμα την πρώτη κίτρινη του Diogo Jota, που οδήγησε στην αποβολή του, αλλά και εκείνη του Mo Salah για ανύπαρκτο φάουλ στον αντίπαλο του.

Το Σάββατο από πλευράς Liverpool κίτρινη κάρτα είδαν οι Andy Robertson, Mo Salah, Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister, ο βοηθός προπονητή, Peter Krawietz, καθώς και δύο ο Diogo Jota, ενώ ο Curtis Jones αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από έλεγχο στο VAR.

Ως αποτέλεσμα των επτά κίτρινων καρτών και των δύο αποβολών, η Liverpool τιμωρήθηκε αυτόματα με πρόστιμο, £ 25.000 από την FA, ενώ παράλληλα έχει ζητήσει το ηχητικό τη συνομιλίας του VAR, κατά την ακύρωση του καθαρού γκολ του Luis Diaz.

Ο σύλλογος πάντως δεν έχει λάβει κάποια ειδοποίηση από την FA για κάποια επιπλέον τιμωρία των παικτών της για τα σχόλια τους στα social media, όπου ο Alexis Mac Allister ανέφερε πως οι Spurs αγωνίστηκαν με 12 ποδοσφαιριστές κάτω από ποστάρισμα του Romero της Tottenham.

Ο Simon Hooper αποβάλλει τον Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com