Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η δεύτερη κόκκινη σκότωσε το παιχνίδι – περήφανος για τους παίκτες μου»

Klopp: «Η δεύτερη κόκκινη σκότωσε το παιχνίδι – περήφανος για τους παίκτες μου»

Στις διαιτητικές αποφάσεις του Simon Hooper και του VAR στον αγώνα με την Tottenham στάθηκε κυρίως ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, καθώς αναφέρθηκε τόσο στο ακυρωθέν γκολ του Luis Diaz, όσο και στις αποβολές.

Αρχικά για το γκολ του Diaz, είχε να πει:

“ Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να πω για το γκολ οφσάιντ, το ήξερα στο ημίχρονο. Την πρώτη στιγμή που το είδα, σαφώς δεν είναι οφσάιντ, αλλά μετά είναι οφσάιντ, οπότε προσπαθώ να πιστεύω ότι έχουν καλύτερη θέα και στο ημίχρονο ξέραμε ότι δεν ήταν. Με κανονικές εικόνες, [είναι] εύκολο να το δεις τώρα. Αλλά [είμαι] σχεδόν σίγουρος ότι όποιος το έκανε αυτό, πήρε αυτή την απόφαση, δεν το έκανε επίτηδες. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα. Είναι λίγο περίεργο αλλά κάποιος άλλος πρέπει να το διευκρινίσει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για αυτό.”

Αν έλαβε εξηγήσεις από τη διαιτητική ομάδα:

“ Πώς μπορεί ο διαιτητής να εξηγήσει την κατάσταση; Ο επόπτης σκέφτηκε προφανώς ότι αξίζει να το δεις [και] να ξανακοιτάξεις και γι’ αυτό σήκωσε τη σημαία. Στους παλιούς καλούς καιρούς, θα έπρεπε να το δει και ένας διαιτητής γραμμής, ότι αυτό δεν είναι οφσάιντ, γιατί είχαμε αυτές τις καταστάσεις αρκετά συχνά και όταν το βλέπεις πίσω είναι αρκετά ξεκάθαρο… αλλά, και πάλι, κανείς δεν το έκανε επίτηδες, Ό,τι και να πω εδώ απλά δημιουργεί πρωτοσέλιδα αλλά δεν βοηθά καθόλου την κατάσταση. Δεν έχω όρεξη. ”

Αν ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας του:

“ Ναι απολύτως. Είπα στα παιδιά αμέσως μετά το παιχνίδι ότι είμαι υπερήφανος. Σούπερ, υπερ-περήφανος. Νομίζω ότι ειδικά με 10 παίκτες ήταν πολύ καλοί… έκαναν ό,τι ήταν απαραίτητο πολύ καλά και πάνω από αυτό ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Δημιουργήσαμε ακόμα έτσι αυτό είναι καλό, κορυφαίο για εμάς. κόκκινη κάρτα για τον Curtis, πιθανότατα όλοι εδώ στην αίθουσα (τύπου) πιστεύουν ότι είναι καθαρή κόκκινη κάρτα, το βλέπω διαφορετικά, μόνο και μόνο επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι από εσάς μάλλον δεν το κάνατε. Πλήρης ισχύς στη μπάλα, κυλάει πάνω από την μπάλα και μετά χτυπά το μέρος του ποδιού. ”

“ Όταν το βλέπεις σε αργή κίνηση φαίνεται φρικτό. Νομίζω ότι όταν το βλέπεις σε πραγματικό χρόνο δεν είναι καν τόσο κακό. Λοιπόν, είναι κόκκινη κάρτα, αλλά ο Curtis δεν το έκανε, ούτε καν κοντά στο να είναι επίτηδες. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μην αρχίσει κανείς να σκέφτεται ότι είχαμε τόσες κόκκινες κάρτες, άρα είμαστε ομάδα που χτυπάει, δεν είμαστε. ” Είπε ο Klopp

“ Έτσι, αυτό έκανε τα πάντα δύσκολα, αλλά τα παιδιά πάλεψαν πραγματικά στο έπακρο, ήταν απίστευτο. [Η] νοοτροπία που δείξαμε ήταν απαράμιλλη. ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο. Αυτό είναι κορυφαίο, κορυφαίο, κορυφαίο. Τώρα ο κόσμος μπορεί να σκεφτεί εξαιτίας αυτού του πολύ, πολύ άτυχου αυτογκόλ… ότι δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι. Το βλέπω διαφορετικά. Νομίζω ότι έμαθα τόσα πολλά για την ομάδα μου, πολύ περισσότερα από [αν] θα είχαμε κερδίσει εδώ και ήταν μια κακή εμφάνιση. Ήταν μια πραγματικά εξαιρετική απόδοση με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν πήραμε βαθμούς από αυτό, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε ούτως ή άλλως. Αυτό είναι το σχέδιο. ”

Όσο για την ανακοίνωση της PGMOL αναφορικά με το γκολ του Diaz: 

“ Ποιον βοηθάει αυτό τώρα; Είχαμε αυτή την κατάσταση στο παιχνίδι της Manchester United, η Wolves πήρε βαθμούς για αυτό; Δεν θα πάρουμε βαθμούς γι ‘αυτό, οπότε δεν βοηθάει. Κανείς δεν περιμένει 100% σωστές αποφάσεις εντός γηπέδου, αλλά νομίζω ότι όλοι πιστεύαμε ότι όταν μπήκε το VAR μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Δεν ξέρω γιατί, οι άνθρωποι στο VAR είναι τόσο πολύ υπό πίεση; Σήμερα η απόφαση πάρθηκε πολύ γρήγορα, θα έλεγα. Άλλαξε το μομέντουμ του παιχνιδιού, έτσι είναι. Βάζουμε αυτό το γκολ, ήταν κορυφαίο, κορυφαίο, κορυφαίο, εξαιρετικά καλό γκολ. Σε ένα παιχνίδι όπου δεν παίρνεις πολλά για να νιώσεις καλύτερα, το κάνεις αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες, έτσι μπορούμε να τους πληγώσουμε, έτσι μπορούμε να τους νικήσουμε, τέτοια πράγματα. Έτσι, ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά τα αγόρια το αντιμετώπισαν εξαιρετικά. ”

“ Ο δολοφόνος του αγώνα ήταν η δεύτερη κόκκινη κάρτα, και πολλές άλλες αποφάσεις. Η μπάλα που κερδίζει ο Mo Salah από πίσω από την άλλη πλευρά, δεν θα καταλάβω ποτέ πώς μπορείς να κάνεις ένα φάουλ σε αυτό – αυτό είναι ποδόσφαιρο, φανταστικό υψηλό pressing, τέτοια πράγματα. Ο παίκτης πέφτει. Έπεσε ο δικός μας (Τσιμίκας) κόντρα στη Leicester, κανείς δεν σφύριξε και έβαλαν ένα γκολ. Αυτές οι καταστάσεις, πάρα πολλές από αυτές όπου σκέφτεσαι, «Είναι ποδόσφαιρο, γιατί να κάνεις τέτοια πράγματα;» Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για τους διαιτητές σε πολλές στιγμές. Νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να κατηγορήσει τον διαιτητή για το γκολ οφσάιντ, δεν φταίει απολύτως αυτός, αλλά για πολλά άλλα πράγματα δεν είναι εκτός ευθύνης του, θα έλεγα. Αλλά αυτό είναι τώρα. ”

“ Δεν πήραμε βαθμό, νομίζω ότι αυτό θα μας άξιζε. Αλλά πήρα πολλά από αυτό το παιχνίδι και θα βοηθήσω τα αγόρια να το νιώσουν και να φύγουν καλά από εδώ. ”

Ο Jürgen Klopp κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com