Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρία ματς χάνει ο Jones – Ένα ο Jota

Τρία ματς χάνει ο Jones – Ένα ο Jota

Η Liverpool θα έχει δύο απώλειες λόγω τιμωρίας στους επόμενους αγώνες για την Premier League ως συνέπεια του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Tottenham στο Λονδίνο, στο οποίο και αποβλήθηκαν οι Curtis Jones και Diogo Jota.

Ο Άγγλος μέσος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Hooper έπειτα από έλεγχο στο VAR και σχετική προτροπή του Darren England στο 26’, για πάτημα στον αστράγαλο του Bissouma, κάτι που σημαίνει πως θα λείψει από τρία παιχνίδια.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε και την αποβολή του Diogo Jota, ο οποίος δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και χωρίς να ακουμπήσει τον αντίπαλο του στο 67’, ενώ δύο λεπτά αργότερα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τάκλιν στον Udogie, κάτι που δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Curtis Jones δεν θα αγωνιστεί στους αγώνες με Brighton (Εκτός), Everton (Εντός) και Nottingham Forest (Εντός), ενώ ο Πορτογάλος επιθετικός θα χάσει μόνο την επίσκεψη στην έδρα των Seagulls την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Οι Reds δεν αναμένεται να κάνουν έφεση για κάποια από τις δύο κόκκινες κάρτες, όπως είχαν πράξει νωρίτερα μέσα στη σεζόν με εκείνη του Alexis Mac Allister κόντρα στη Bournemouth, για την οποία και είχαν δικαιωθεί.

Θα λείψει από 3 παιχνίδια ο Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com