Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εγκαινιάστηκε το AXA Melwood για την γυναικεία ομάδα της Liverpool

Εγκαινιάστηκε το AXA Melwood για την γυναικεία ομάδα της Liverpool

Το προπονητικό κέντρο AXA Melwood της Liverpool εγκαινιάστηκε επίσημα, ενόψει της πρεμιέρας της γυναικείας ομάδας με την Arsenal την Κυριακή.

Αξιωματούχοι από όλη την πόλη και το γυναικείο ποδόσφαιρο προσκλήθηκαν στο προπονητικό κέντρο AXA Melwood για την επίσημη εκδήλωση των εγκαινίων του συλλόγου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στις ελίτ προπονητικές εγκαταστάσεις και να γιορτάσουν μια ιστορική στιγμή για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Η AXA ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ως εταίρος των δικαιωμάτων ονομασίας για τη νέα έδρα της γυναικείας ομάδας, ευθυγραμμίζοντας τη δέσμευσή της τόσο για την ανδρική όσο και για τη γυναικεία ομάδα, με το προπονητικό κέντρο AXA να αποτελεί την έδρα της ανδρικής ομάδας από το άνοιγμά του το 2020.

Η πρώτης τάξεως εγκατάσταση είναι γεμάτη από την ιστορία της LFC, και η γυναικεία ομάδα θα ξεκινήσει τώρα το δικό της κεφάλαιο, με την ομάδα να προπονείται και να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο με μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στο WSL. Εν τω μεταξύ, η θρυλική τοποθεσία θα φιλοξενήσει επίσης την Ακαδημία Pro Game των κοριτσιών, παρέχοντας στα αστέρια του μέλλοντος την ευκαιρία να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει στον σύλλογο να αναπτύξει και να εκπαιδεύσει τα καλύτερα ταλέντα του παιχνιδιού.

Με εξαιρετικά υπαίθρια γήπεδα, εντυπωσιακές εσωτερικές εγκαταστάσεις και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται για να συνεχίσει να προοδεύει, συμπεριλαμβανομένων ειδικών χώρων για την αποκατάσταση των παικτών, τις συναντήσεις της ομάδας, τις συνεντεύξεις Τύπου και χώρους γραφείων για το προσωπικό υποστήριξης και τη διοίκηση.

Το προπονητικό κέντρο AXA Melwood θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τις κοινοτικές εγκαταστάσεις για τα βραβευμένα προγράμματα του LFC Foundation, καθώς και για την εκπαίδευση των νέων μέσω της Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Ποδοσφαίρου Fowler (FEFA).

Μιλώντας στα επίσημα εγκαίνια, ο Billy Hogan, Διευθύνων Σύμβουλος της Liverpool FC, δήλωσε:
«Αυτή είναι μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου μας και είμαστε ευτυχείς που η γυναικεία ομάδα μας μπορεί να αποκαλεί αυτό το ιστορικό μέρος σπίτι της. Το προπονητικό κέντρο AXA Melwood είναι μια φανταστική εγκατάσταση και η γυναικεία ομάδα μας διαθέτει πλέον μία από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στο WSL. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την AXA ως συνεργάτη από το 2018 και είμαστε ευτυχείς που για άλλη μια φορά έδειξαν τη δέσμευσή τους όχι μόνο στον σύλλογο, αλλά και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, συνεργαζόμενοι μαζί μας για να έχουν το όνομά τους σε αυτή την υπέροχη εγκατάσταση».

Η Virginie Bercot, Global Brand Director της AXA, πρόσθεσε:
«Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσουμε το ταξίδι μας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool. Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες δεν επωφελούνται πάντα από τις ίδιες συνθήκες με τους άνδρες στον αθλητισμό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε τις γυναίκες αθλήτριες. Εγκαινιάζοντας το νέο προπονητικό κέντρο AXA Melwood, είμαστε υπερήφανοι που δίνουμε τη δυνατότητα στις γυναίκες της LFC να συνεχίσουν να παίζουν στην κορυφή του παιχνιδιού τους. Στην AXA, πιστεύουμε ότι το να είσαι γυναίκα δεν πρέπει να αποτελεί κίνδυνο σε κάθε πτυχή της ζωής, από την υγεία μέχρι τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του αθλητισμού. Αυτό το εκπαιδευτικό κέντρο είναι μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσής μας προς τις γυναίκες».

Εγκαινιάστηκε το AXA Melwood για την γυναικεία ομάδα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com