Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της West Ham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της West Ham

Πολύ ικανοποιημένος ήταν ο Jürgen Klopp από την απόδοση της ομάδας του και την επικράτηση με 3-1 επί της West Ham στο Anfield, όπως φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός για τη νίκη και τον αγώνα είχε να πει:

“ Ναι, ήταν [όπως] αναμενόταν: ένα δύσκολο, δύσκολο παιχνίδι. Υπήρχαν πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήμασταν αρκετά στον έλεγχο του αγώνα για να τις αποφύγουμε εντελώς, κάτι που είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά πραγματικά σκέφτηκα ότι παίξαμε καλά σε διαφορετικές φάσεις. Χάσαμε μερικές μπάλες που δεν έπρεπε να χάσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά γύρω από [αυτό] πετύχαμε το γκολ μας – που ήταν μια σούπερ αντεπίθεση. Ειδικά στις αντεπιθέσεις είχαμε πολύ καλές και μετά ζητούσαμε λίγο την ισοφάριση, αν θέλετε να το πω έτσι. Όταν σκόραραν, δεν έμεινα εντελώς έκπληκτος, δεν ήταν σαν, «Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;» Θα έπρεπε να το είχαμε υπερασπιστεί καλύτερα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μείνεις στο παιχνίδι και αυτό κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο προφανώς. Το ελέγξαμε πολύ καλύτερα, τους δώσαμε την κατάλληλη πρόκληση, τους δημιουργήσαμε πραγματικά προβλήματα και πετύχαμε σούπερ γκολ. ”

“ Φυσικά, αυτό είναι τώρα ένα πραγματικά ξεχωριστό γκολ, το δεύτερο. Απίστευτο. Όλοι με κοιτάζουν όταν μιλούν για το γκολ , αλλά το είδα μόνο μία φορά ακόμα. Οπότε ανυπομονώ να το δω σωστά πίσω. Το τρίτο γκολ, και πάλι κορυφαία στημένη φάση, όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι. Από την άλλη, πόσο καλά αμυνθήκαμε στις στημένες φάσεις της West Ham και πάλι, όλοι πρέπει να ξέρουν πόσο καλοί είναι σε αυτό. Ο Ali με απίστευτη απόκρουση σε μια αρκετά σημαντική στιγμή. ”

Αν είναι ικανοποιημένος από το παιχνίδι της ομάδας του:

“ Ναι, η αρχή είναι πολλά υποσχόμενη, όπως είπα. Πρέπει να συνηθίσουμε σε διαφορετικά πράγματα, έτσι είναι. Το πέναλτι ήρθε από μια αντεπίθεση, ήταν μια συγκλονιστική πάσα από τον Darwin νομίζω στον Lucho και μετά είναι και αυτός στη μεγάλη περιοχή, αν θυμάμαι καλά. Και μετά ο Mo φτάνει εκεί εντελώς ελεύθερος και αν δεν του γίνει φάουλ, τότε μάλλον το τελειώνει από παρόμοια θέση όπως τότε με το πέναλτι. ”

“ Αυτό φαίνεται θετικό. Και πάλι, αυτά τα παιδιά είναι καλοί ποδοσφαιριστές και όταν έχουν μια υπέροχη μέρα είναι εξαιρετικά καλά. Αλλά και όταν δεν ξεκινάμε το ίδιο καλά – γι’ αυτό μου άρεσε η εξέλιξη στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά δεν δεχθήκαμε πρώτοι αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ ούτως ή άλλως. Αισθάνομαι το ίδιο, για να είμαι ειλικρινής, όχι υπέροχα. Αλλά και πάλι η αντίδραση ήταν πραγματικά κορυφαία και αυτό είναι για εμάς αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό πράγμα γιατί πρέπει να γίνουμε αυτού του είδους η ομάδα όπου είναι πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι. Όταν δεν παίζουμε καλά, πρέπει να είμαστε συμπαγείς, όταν παίζουμε καλά, θα είμαστε πολύ καλοί τότε. Έτσι μπορείς να αποκτήσεις κάποια συνέπεια και αυτό είναι που προφανώς χρειαζόμαστε. ” Είπε ο Klopp.

Για την αμυντική λειτουργία του δευτέρου μέρους:

“ Είναι ο τρόπος που παίξαμε, δεν μπήκαν πια στις μονομαχίες. Το πρώτο ημίχρονο, το γκολ που πέτυχαν ήταν μια μπάλα που δεν περιμέναμε εκείνη τη στιγμή. Στο ημίχρονο, το κοιτάξαμε πίσω. Ο Robbo δεν μπορούσε να τον βάλει οφσάιντ, οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να είχαμε αντιδράσει στο κέντρο λίγο νωρίτερα, ώστε να μην μπορούν να βγάλουν την μπαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο, σε παρόμοια κατάσταση ο Robbo ήταν εκεί τότε. Ήμασταν καλύτεροι στην κατοχή, πιο καθαροί. Νομίζω ότι υπήρξε ένα έντονο διάστημα, ήμασταν στο 2-1 και αυτή ήταν η καλύτερη φάση στο παιχνίδι και πραγματικά το ελέγξαμε. Σκεφτήκαμε να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας, αλλά μετά τους κρατήσαμε πραγματικά ήρεμους με τη δική μας κατοχή. ”

“ Αυτό πρέπει να κάνεις, καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις το δικό σου επιθετικό στυλ είναι να το τελειώσεις, αλλά εφόσον δεν μπορείς να το ολοκληρώσεις, θα πρέπει να κρατήσεις την μπάλα. Ετσι είναι. Πολλά καλά πράγματα είδα σήμερα. Αισθάνεσαι πολύ ωραία γιατί πριν από το παιχνίδι, παίζεις την Πέμπτη –και η West Ham έρχεται μετά– και φτάνεις εδώ και ξέρεις ότι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. ”

“ Πρέπει να κατεβάζεις την μπάλα στο έδαφος, να συνεχίζεις να παίζεις, να προσπαθείς ξανά, να μαθαίνεις από το παιχνίδι, να χρησιμοποιείς το σχήμα σου όσο περισσότερο μπορείς και μετά να αμύνεσαι με όλα όσα έχεις. Αυτό κάναμε. ”

Για τη φόρμα και την εξέλιξη του Nunez:

“ Έχει κάνει τεράστια βήματα τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι απειλή. Είδατε όλοι το γκολ, μάλλον ήταν πολύ καλό, σωστά; Αυτό ήταν πραγματικά δυνατό. Ήταν πάντα διαθέσιμος για εμάς, είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε τώρα –δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η σωστή λέξη– έναν παίκτη μπάλας. Κόβει τη μπάλα εκεί, κοντρολάρει με το στήθος και παίζει από εκεί, όπως σκοράραμε το τρίτο με τη Wolves για παράδειγμα. Νομίζω ότι ήταν παρόμοια κατάσταση και εξαιρετικά σημαντική για εμάς. ”

“ Η αμυντική δουλειά που κάνει τώρα, αυτή είναι ίσως η κύρια διαφορά. Πάντα ήθελε, αλλά ήταν λιγότερο συγκεντρωμένος. Τώρα αυτό φαίνεται πολύ καλύτερο και βρήκαμε έναν τρόπο να το κάνουμε γύρω του. Ο Curtis και ο Dom βοηθούν πολύ εκεί με το πόσο ευέλικτοι είναι με αυτόν τον τρόπο. Είναι πραγματικά καλός, απολύτως. ”

Ο Darwin Nunez γράφει το 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com