Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέμπτη σερί νίκη και δεύτερη θέση

Πέμπτη σερί νίκη και δεύτερη θέση

Η Liverpool πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της West Ham και πλέον είναι μόνη δεύτερη.

Σκόρερ για τους Reds οι Salah, Nunez και Jota.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Virgil van Dijk να επιστρέφει σε αγώνα Premier League μετά από έναν μήνα και τους Luis Diaz και Darwin Nunez να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη West Ham.

Οι πρώτες καλές στιγμές του αγώνα άνηκαν στους Hammers, με την κεφαλιά του Soucek που απέκρουσε ο Alisson στο 6’ και εκείνη του Antonio που έφυγε εκτός στο 9’.

Οι Reds άρχισαν να ανεβάζουν στροφές μετά το 10’ και στην πρώτη τους καλή αντεπίθεση κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Salah από τον Aguerd. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και στο 16’ έγραψε το 1-0.

Στο 20ο λεπτό απείλησε και ο van Dijk με κεφαλιά την εστία του Areola, ενώ η προσπάθεια του Salah στο 38’ έφυγε άουτ.

Το ημίχρονο δεν έκλεισε όμως με τους Reds μπροστά στο σκορ, αφού η West Ham έφτασε στην ισοφάριση στο 42’ με κεφαλιά του Bowen, έπειτα από σέντρα του Coufal.

Μέχρι την ανάπαυλα, οι Reds είχαν ένα ακυρωθέν γκολ από τον Jones, αλλά και μια τελική με τον Nunez.

Β’ Ημίχρονο:

Η Liverpool θα έπρεπε να είχε ξαναπάρει το προβάδισμα λίγο μετά το ημίχρονο, όταν χάθηκε μια ευκαιρία από τον Nunez.

Στο άλλο άκρο, ο Bowen είχε μια ελεύθερη κεφαλιά έπειτα φάουλ.

Οι Reds αποκατέστησαν στη συνέχεια το προβάδισμά τους όταν ο Nunez στο 60’ έδειξε εξαιρετική ψυχραιμία για να τελειώσει απαλά μια υπέροχη μπάλα του Alexis Mac Allister μπροστά από το Kop.

Μετά το 2-1, πέρασε στο ματς ο Gravenberch αντί του Curtis Jones, ώστε να ελέγξει καλύτερα τον ρυθμό

Οι Hammers προσπάθησαν στα λεπτά που απέμειναν να ισοφαρίσουν και ισορρόπησαν ξανά το ματς, όμως ήταν οι Reds αυτοί που πέτυχαν το επόμενο γκολ, με τον Diogo Jota στο 85’, έπειτα από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του van Dijk, κάνοντας το 3-1 κλειδώνοντας έτσι το τρίποντο.

Liverpool: Alisson; Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson; Mac Allister (Endo 88′), Szoboszlai, Jones (Gravenberch 77′); Salah, Diaz (Jota 80′), Nunez (Gakpo 80′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Leicester για το Carabao Cup.

Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com