Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός τουλάχιστον μέχρι Νοέμβρη ο Ramsay – Επέστρεψε στο Liverpool

Εκτός τουλάχιστον μέχρι Νοέμβρη ο Ramsay – Επέστρεψε στο Liverpool

O Calvin Ramsay είναι από τους μεγάλους άτυχους της φετινής (και της περσινής) Liverpool, καθώς οι τραυματισμοί του δεν τον έχουν αφήσει να απολαύσει τη θητεία του στο Anfield.

Ο νεαρός Σκοτσέζος εμφανίστηκε ως μία υποσχόμενη έξτρα λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά την αξιόλογη παρουσία του στην Aberdeen. Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη του σεζόν με τη φανέλα των Reds επισκιάστηκε κατά πρώτον από το αδιάγνωστο όσο ήταν στη Σκωτία πρόβλημά του στην πλάτη, κατά δεύτερον από τον τραυματισμό του στο γόνατο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ως αποτέλεσμα, ο 20χρονος περιορίστηκε στις δύο εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα και στις πέντε με την U21 κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Εν τέλει ο νεαρός δόθηκε δανεικός στην Preston για την τρέχουσα σεζόν, με την ελπίδα να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ του Klopp το καλοκαίρι του 2024.

Ωστόσο, ο νέος τραυματισμός που υπέστη λίγο πριν την έναρξη της σεζόν στην Championship, θα τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο:

«Είναι ακόμα εκτός και πιθανότατα θα είναι για λίγους μήνες ακόμα», επιβεβαίωσε ο προπονητής των Lillywhites, Ryan Lowe.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Liverpool και κάνει την αποθεραπεία του εκεί. Όταν θα είναι γερός και έτοιμος, θα είναι και πάλι μαζί μας», έκλεισε.

O Calvin Ramsay.
O Calvin Ramsay σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com