Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Walcott: «Έφτασα κοντά στη Liverpool το 2014»

Walcott: «Έφτασα κοντά στη Liverpool το 2014»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Arsenal και Everton, Theo Walcott, μιλώντας στο Sky Sports ενόψει του σημερινού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Goodison Park, αποκάλυψε πως το 2014 έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει από τους Gunners, με προορισμό τη Liverpool.

Ο πρώην πλέον διεθνής επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του το 2012-13 και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, οι Reds, τους οποίους και υποστηρίζει έφτασαν πολύ κοντά στο να τον κάνουν δικό τους έναν χρόνο αργότερα, με τη μεταγραφή ωστόσο να μην ολοκληρώνεται ποτέ.

Ο Walcott ρωτήθηκε αν ποτέ έφτασε κοντά σε κάποια ομάδα που δεν γνωρίζει ο κόσμος:

“ Στη Liverpool! Θυμάμαι να μιλάω με τη Liverpool. ”

Επειδή είσαι οπαδός της Liverpool, σωστά; Ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του Sky. 

“ Είμαι οπαδός της Liverpool. Ή τουλάχιστον ήμουν. Τεχνικά, είμαι περισσότερο οπαδός της Arsenal πλέον και σπρώχνω τα παιδιά μου προς την Arsenal. ”

“ Αλλά ναι, έφτασα κοντά στη Liverpool. Πολλά, πολλά χρόνια πίσω, ίσως ήταν το 2014, κάπου τότε. ” Δήλωσε ο Theo Walcott.

“ Ήμουν πολύ κοντά. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, αλλά δεν μου φάνηκε σωστή την δεδομένη χρονική στιγμή. Αλλά ναι, η μεταγραφή έφτασε πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί και κανείς δεν θα ήξερε πως θα γινόταν. ”

Ο Theo Walcott αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com