Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι του Endo»

Klopp: «Θα δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι του Endo»

Ο Jurgen Klopp χαρακτήρισε τον Wataru Endo «μηχανή», αλλά παραδέχεται ότι έχει κάνει συναντήσεις με τον παίκτη για να κάνει τακτικές βελτιώσεις στο παιχνίδι του.

Η Liverpool δεν διέθετε «καθαρό» αμυντικό μέσο πριν από την άφιξη του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας, ο οποίος υπέγραψε από τη Stuttgart έναντι περίπου 16,25 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ιάπωνας έπεσε αμέσως στα βαθιά, καθώς μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα με την Bournemouth μόλις 24 ώρες μετά την ένταξή του στον σύλλογο, με τους Κόκκινους να έχουν ήδη μείνει με 10 παίκτες.

Ο Endo πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στη δραματική νίκη-ανατροπή με 2-1 εκτός έδρας ενάντια στη Newcastle, όπου η Λίβερπουλ έμεινε επίσης με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Virgil van Dijk.

Ο Klopp επιμένει ότι θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστεί ο 30χρονος στη ζωή στο Anfield.
“Για τον Endo είναι ένα τεράστιο βήμα και αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού του, οπότε χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσει εκεί, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα», εξήγησε ο προπονητής της Liverpool στην προεπισκόπηση της αναμέτρησης με την Aston Villa, όπως αναφέρει η Independent.

“Είμαστε ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο πίεσης, εξακολουθούμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και όλα αυτά, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεσαι σε συγκεκριμένες θέσεις και μερικές φορές μπορείς να δεις ότι βρίσκεται πιο βαθιά στο γήπεδο από ότι θα έπρεπε. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Θέλει να το κάνει 100% σωστά και είναι εμφανές στην προπόνηση, όταν οι χώροι είναι μικρότεροι, είναι μια μηχανή.”

Ο Klopp επίσης ανέφερε ότι οι συνθήκες κατά τις οποίες ο Endo πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις με τη Liverpool δεν ήταν οι ιδανικές και ότι η πρόοδός του έχει καθυστερήσει έχοντας ενταχθεί στην ομάδα αργότερα σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

“Μπορείς να έχεις πιο δύσκολο ξεκίνημα από το να παίζεις δύο φορές με 10 παίκτες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Πιθανότατα όχι. Φτάνουμε σιγά σιγά στο σημείο που θέλουμε.”
“Δεν είχε προετοιμασία και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτού και των άλλων δύο νέων παικτών. Είχαν την προετοιμασία μαζί μας και αυτό αλλάζει τα πάντα. Χρειάζεται μόνο προπόνηση και όλα θα πάνε καλά”.

Ο υπαινιγμός ότι ο Endo δεν είναι αρκετά έτοιμος ίσως προβληματίσει τους οπαδούς, καθώς είναι το μοναδικό εξειδικευμένο «εξάρι» της ομάδας και θεωρητικά θα πρέπει να φέρει τεράστια εμπειρία στα 30 του χρόνια.

Klopp: «Θα δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι του Endo»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com