Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για καινούργιο δανεισμό προορίζεται ο Nat Phillips

Για καινούργιο δανεισμό προορίζεται ο Nat Phillips

Αφού συνδέθηκε με μόνιμη μετακίνηση από τη Liverpool όλο το καλοκαίρι, ο Nat Phillips αναμένεται τώρα να φύγει με άλλο δανεισμό.

Ο Phillips διανύει πλέον τον όγδοο χρόνο του στη Liverpool και τα μισά από αυτά τα χρόνια τα έχει περάσει στα πρόθυρα της αποχώρησης για διάφορους συλλόγους. Ο δανεισμός του από τη Stuttgart και την Bournemouth συνοδεύτηκε από ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Ολλανδίας, όπως η Leeds και η Feyenoord αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά ενώ είχε συζητηθεί μια μετακίνηση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών στη Leeds United, τώρα φαίνεται ότι ο Phillips είναι πιο πιθανό να φύγει με άλλο δανεισμό.

Σύμφωνα με τον James Pearce της «Athletic», η Middlesbrough της Championship έχει μπει στο κυνήγι του 26χρονου. Υπάρχουν «αρκετοί σύλλογοι που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του», με τον Phillips «να επιθυμεί απεγνωσμένα να παίξει κανονικά ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα».

Η προοπτική του Phillips να δοθεί ξανά δανεικός είναι περίεργη, ιδίως δεδομένης της έλλειψης βάθους που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις των κεντρικών αμυντικών. Ο Virgil van Dijk είναι επί του παρόντος τιμωρημένος και ο Ibrahima Konate εκτός μέχρι τη διεθνή διακοπή λόγω τραυματισμού, αφήνοντας ως επιλογές τους Joe Gomez, Joel Matip και τον νεαρό Jarell Quansah.

Ο Phillips χρειάστηκε συχνά να βάλει «στο ράφι» τα σχέδιά του για μετακίνηση λόγω των καθυστερημένων τραυματισμών των Matip και Konate, γεγονός που αναμφίβολα έχει δει τη Liverpool να χάνει εκατομμύρια σε πιθανές μεταγραφές, με την παραμονή του Phillips τελικά.

Αλλά αυτό το καλοκαίρι, με τον Quansah να αναδεικνύεται σε βιώσιμη επιλογή και να υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να υπογράψει και άλλος αμυντικός, η «εξαργύρωση» του Νο 47 φάνηκε η σωστή απόφαση. Ωστόσο, καθώς απομένουν μόλις λίγες ημέρες για τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Liverpool βρίσκεται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση όσον αφορά τις συζητήσεις για την πώληση του αμυντικού.

Ο Phillips δεν συμμετείχε τακτικά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας τους τελευταίους μήνες, με τα προβλήματα φυσικής κατάστασης να τον κρατούν στο περιθώριο. Η Leeds έχει ήδη υπογράψει τους Ethan Ampadu και Joe Rodon για να ενισχύσει τους κεντρικούς αμυντικούς της, αποκλείοντας ενδεχομένως οποιοδήποτε περαιτέρω ενδιαφέρον.

Για καινούργιο δανεισμό προορίζεται ο Nat Phillips
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com