Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκθείασε την προσπάθεια όλης της ομάδας ο Nunez

Εκθείασε την προσπάθεια όλης της ομάδας ο Nunez

Ο Darwin Nunez απέτισε φόρο τιμής στην «ψυχική δύναμη» της ομάδας της Liverpool, μετά τον ηρωισμό του στην απίστευτη νίκη με 2-1 επί της Newcastle United την Κυριακή.

Το νούμερο 9 ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε δύο φορές αργά στο δεύτερο ημίχρονο, για να ξεπεράσουν οι Κόκκινοι το άνοιγμα του σκορ από τον Anthony Gordon στο 25ο λεπτό, αλλά και στη συνέχεια την αποβολή του Virgil van Dijk.

Ο Nunez ήταν ικανοποιημένος από τη δική του συμβολή στο παιχνίδι, αλλά θέλησε να στρέψει την προσοχή μετά το ματς στους συμπαίκτες του που πάλεψαν τόσο σκληρά όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Μιλώντας στο Sky Sports μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο επιθετικός δήλωσε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Πολύ χαρούμενος για την ομάδα, για την προσπάθεια των συμπαικτών μου. Αγωνίστηκαν πολύ καλά μετά την κόκκινη κάρτα, που σήμαινε ότι έπρεπε να παίξουμε με 10 παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμα περισσότερο να χάνεις 1-0. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ψυχική δύναμη και μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος. Αλλά θα ήθελα να συγχαρώ και τους συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια ο Ουρουγουανός τιμήθηκε με το βραβείο του παίκτη του αγώνα και αντέδρασε: «Σας ευχαριστώ πολύ και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».

Εκθείασε την προσπάθεια όλης της ομάδας ο Nunez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com