Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hogan: «Μεγάλη αβεβαιότητα γύρω από το πού βρισκόμαστε με τα έργα»

Hogan: «Μεγάλη αβεβαιότητα γύρω από το πού βρισκόμαστε με τα έργα»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Liverpool Billy Hogan, μίλησε για τις «απίστευτα απογοητευτικές» καθυστερήσεις στο πλήρες άνοιγμα του τέλους του Anfield Road.

Οι εργασίες για την ολοκλήρωση της ανώτερης βαθμίδας του περιπτέρου σταμάτησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακοινώθηκε ότι η ανάδοχος εταιρεία Buckingham Group είχε καταθέσει ειδοποίηση για τον διορισμό διαχειριστών. Ως αποτέλεσμα, ο εναρκτήριος εντός έδρας αγώνας των Reds εναντίον της Bournemouth, διεξήχθη με αυτό το τμήμα του γηπέδου εντελώς κλειστό, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι λιγότερο από 50.000 οπαδοί.

Παρέχοντας μια ενημέρωση για την κατάσταση, ο Hogan είπε: «Ουσιαστικά οι σημαντικές εργασίες σταμάτησαν στον χώρο το πρωί της Πέμπτης μετά την ανακοίνωση, τόσο ξεκάθαρα που επηρεάζει όλο τον προγραμματισμό μας. Ο χρόνος, προφανώς, είναι απίστευτα ρευστός αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα γύρω από το πού βρισκόμαστε και προφανώς με τον καιρό αυτό θα γίνει πιο ξεκάθαρο. Είναι σημαντικό να μην θέλουμε να δημιουργήσουμε ψευδείς προσδοκίες. Θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι δώσαμε μια ενημέρωση.

Ανακοινώσαμε πριν από μερικές εβδομάδες ότι θα εργαζόμασταν σε ένα σταδιακό άνοιγμα και αυτό το σχέδιο παραμένει προφανώς. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις όπως τις έχουμε και θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε περισσότερη σαφήνεια τις επόμενες εβδομάδες, σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση του έργου.

Απλώς για να μιλήσουμε ξεκάθαρα, είμαστε σε ένα μοτίβο συγκράτησης αυτή τη στιγμή με βάση τα νέα που λάβαμε την Πέμπτη και που πρέπει να καταλήξουν στο συμπέρασμα, προτού μπορέσουμε να αρχίσουμε πραγματικά να κάνουμε τα επόμενα βήματα.

«Αλλά εάν η Buckingham εισέλθει σε καθεστώς διαχείρισης, τότε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από την ολοκλήρωση της νέας κερκίδας ως αποτέλεσμα αυτού».

Η Liverpool θα επιστρέψει στο Anfield στις 3 Σεπτεμβρίου, όταν υποδέχεται την Aston villa στην Premier League. Και ο Hogan αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί με παρόμοιο κοινό με αυτό που είδαμε εναντίον της Bournemouth, λόγω των καθυστερήσεων που προκύπτουν από την αβεβαιότητα για το μέλλον της Buckingham.

«Και ουσιαστικά έχοντας αυτή τη μειωμένη χωρητικότητα για τον αγώνα της Aston Villa, αυτό θα σημαίνει κάποιες μειώσεις στις κατανομές σε όλο το γήπεδο, αλλά εργαζόμαστε πραγματικά και προσπαθούμε να κάνουμε τον αντίκτυπο ελάχιστο. Θα μπορούμε ακόμα να φιλοξενήσουμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και αυτούς με 13+ μονάδες, όπως κάναμε για τον αγώνα της Bournemouth.
Θα ενημερώσουμε τους υποστηρικτές της ομάδας μας με όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα της Aston Villa κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γι’ αυτό φροντίστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από τον σύλλογο τις επόμενες ημέρες».

Hogan: «Mεγάλη αβεβαιότητα γύρω από το πού βρισκόμαστε με τα έργα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com