Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έως και δέκα αγώνες της Liverpool το 2024 μπορεί να χάσει ο Endo

Έως και δέκα αγώνες της Liverpool το 2024 μπορεί να χάσει ο Endo

Όπως και με τον Μο Salah, η Liverpool θα χάσει τον Wataru Endo στις αρχές του 2024 καθώς θα είναι αρχηγός της Ιαπωνίας στο Ασιατικό Κύπελλο AFC.

Πρέπει να είναι πράγματι τα διεθνή τουρνουά στη μέση της σεζόν; Ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο έβαλε τέλος στο εγχώριο ημερολόγιο την περασμένη σεζόν, δεν θα δοθεί τέτοια πολυτέλεια σε συλλόγους που έχουν παίκτες που αγωνίζονται στο Κύπελλο Ασίας ή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Και οι δύο διαγωνισμοί ξεκινούν στα μέσα Ιανουαρίου και είναι ο πρώτος που θα δει τον Endo να πετάει στο Κατάρ για να ηγηθεί της Ιαπωνίας, καθώς θέλει να πάει έναν καλύτερο από τον δεύτερο τερματισμό του το 2019.

Συνήθως, όπως είδαμε με τον Salah και άλλα μέλη της AFCON, οι παίκτες θα φύγουν έως και μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της διοργάνσης και για τον Endo αυτή θα ήταν στις 5 Ιανουαρίου. Εάν ο μέσος έφτανε στον τελικό για άλλη μια φορά, θα μπορούσε να χάσει έως και 10 αγώνες με τη Liverpool, αν λάβουμε υπόψη τις πιθανές εμφανίσεις σε κύπελλο και τους επαναληπτικούς, κάτι ανάλογο και με τον Salah.

Παρκαάτω οι αγώνες της Liverpool όπου ο Endo μπορεί να χάσει για το Κύπελλο Ασίας:

FA Cup 3ος γύρος – Ιανουαριος 6/7
Potential League Cup ημιτελικός1st leg – Ιανουαριος 9/10
Bournemouth (A) – Ιανουάριος 13
Potential FA Cup 3ος γύρος επαναληπτικός– Ιανουαριος 16/17
Potential League Cup ημιτελικος– Ιανουαριος 22/23
Potential FA Cup 4ος γύρος– Ιανουαριος 27
Chelsea (H) – Ιανουάριος 31
Arsenal (A) – Φεβρουάριος 3
Potential FA Cup 4ος γύρος επαναληπτικό– Φεβρουάριος 6/7
Burnley (H) – Φεβρουάριος 10

Η Εθνική ομάδα του Endo βρίσκεται στον Όμιλο Δ και θα συναντήσει το Βιετνάμ (14 Ιανουαρίου), το Ιράκ (19 Ιανουαρίου) και την Ινδονησία (24 Ιανουαρίου). Με την Ιαπωνία έναν από τους κορυφαίους διεκδικητές για το τρόπαιο, μπορεί κανείς να περιμένει ότι η νέα μετεγγραφή, θα χάσει την πλειοψηφία των προαναφερθέντων αγώνων.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα προχωρήσει η Liverpool στις διοργανώσεις κυπέλλου της, αλλά μια πορεία της Εθνικής Ιαπωνίας στον τελικό της διοργάνωσης, θα σημαίνει μια απουσία τεσσάρων αγώνων στην Premier League (Bournemouth, Chelsea,Arsenal και Burnley).

Η παραπάνω πιθανή κατάσταση, δεν θα είναι ιδανική για τον Jurgen Klopp, με την «απώλεια» των Endo & Salah να απέχει λιγότερο από πέντε μήνες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com