Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Eddie Howe: «Ήμασταν καλύτεροι πριν την αποβολή του Van Dijk»

Eddie Howe: «Ήμασταν καλύτεροι πριν την αποβολή του Van Dijk»

Μετά από άλλη μια ήττα με γκολ στις καθυστερήσεις από τη Liverpool, ο Eddie Howe έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση όσον αφορά την επιλογή της τελευταίας του δικαιολογίας.

Οι Reds είχαν ένα βουνό να ανέβουν, αφού έμειναν πίσω στο σκορ και έχασαν τον αρχηγό Virgil van Dijk με κόκκινη κάρτα μέσα σε μισή ώρα. Ο Darwin Nunez μπήκε και πάλι από τον πάγκο με λιγότερο από 15 λεπτά να απομένουν και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία, με τον Ουρουγουανό να κλέβει την παράσταση με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Liverpool έφυγε με τρεις βαθμούς από ένα παιχνίδι που έδειχνε να είναι εκτός των δυνατοτήτων της στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, καθώς το αφεντικό της Newcastle για άλλη μια φορά λυπήθηκε για την αδυναμία της ομάδας του να κρατήσει το προβάδισμα.

«Αυτό το αποτέλεσμα είναι τόσο οδυνηρό όσο και το παιχνίδι στο Anfield για εμάς», δήλωσε ο Howe, έχοντας δει την ομάδα του να δέχεται γκολ στο 98ο λεπτό από τον Fabio Carvalho 12 μήνες νωρίτερα.

«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δεν μπορούν να ξεχαστούν από εμένα όσον αφορά την απόδοση της ομάδας και τον προβληματισμό για το πώς πήγε το παιχνίδι».

Η αποβολή του Van Dijk άφησε τη Liverpool να τα κάνει όλα μόνη της, καθώς το θορυβώδες St. James’ Park φαινόταν βέβαιο ότι θα φιλοξενούσε μια άνετη νίκη της Newcastle. Όπως συνέβη και στο Anfield με την Bournemouth οκτώ ημέρες νωρίτερα, η Liverpool έδειχνε καλύτερη και πιο ασφαλής ομάδα αφού έμεινε με 10 παίκτες.

Με μια δικαιολογία που δύσκολα θα συγκινήσει τους οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μεγάλη διασκέδαση στους οπαδούς των φιλοξενούμενων, το αφεντικό των «Καρακαξών» υποστήριξε ότι η κόκκινη κάρτα ήταν εις βάρος της ομάδας του.

Ο Howe συνέχισε: «Η αναμέτρηση με την ομάδα του (Klopp) ήταν πολύ δύσκολη. Νομίζω ότι ήμασταν εξαιρετικοί, οι ατομικές επιδόσεις ήταν πολύ δυνατές. Η αποβολή σχεδόν μας ζημιώνει πραγματικά στον αγώνα».

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι δεν είχε σκεφτεί πολύ για το πώς να προπονήσει την ομάδα του απέναντι σε 10 παίκτες, όπως και για τη στάση του σχετικά με την ιδιοκτησία της Σαουδικής Αραβίας.

Το αφεντικό της Newcastle συνέχισε να παραπονιέται για το γεγονός ότι η Liverpool δεν είχε μείνει με εννέα παίκτες, με τον Trent Alexander-Arnold να γλιτώνει οριακά από δεύτερη αποβολή στα πρώτα λεπτά.

«Νομίζω ότι ήταν μια ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα [το μαρκάρισμα στον Gordon], ο διαιτητής δεν συμφώνησε και πρέπει να το δεχτούμε αυτό», πρόσθεσε. «Είναι ειρωνικό που λέω ότι ήμασταν καλύτεροι 11 εναντίον 11 από ό,τι ήμασταν 11 εναντίον 10, αλλά ναι, εκείνη τη στιγμή πίστευα ότι ήταν η σωστή απόφαση».

Eddie Howe: «Είμασταν καλύτεροι πριν την αποβολή του Van Dijk»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com