Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν φτιαγμένος ο Nunez από το γεγονός ότι δεν έπαιζε»

Klopp: «Ήταν φτιαγμένος ο Nunez από το γεγονός ότι δεν έπαιζε»

Ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι η έλλειψη συμμετοχών του Darwin Nunez τον οδήγησε στην «καυτή» εμφάνισή του κόντρα στη Newcastle αλλά επέμεινε ότι θα έρθει η ώρα για το Νο 9 του.

Δίνοντας του 13 λεπτά από τον πάγκο στο St James’ Park, ο Nunez μετέτρεψε την ήττα με 1-0 σε νίκη με 2-1, σκοράροντας δύο φορές σε μια εμφατική εμφάνιση. Όμως για τον Ουρουγουανό, συνεχίστηκε η τάση του να κάθεται στον πάγκο, με το σύνολο των λεπτών συμμετοχής του σε τρία παιχνίδια φέτος να είναι πλέον 41.

Μετά από μια εντυπωσιακή προετοιμασία, ο Nunez θα ήλπιζε σχεδόν σίγουρα για περισσότερα και μιλώντας στο Sky Sports μετά τη νίκη της Κυριακής, ο Klopp παραδέχθηκε ότι ήταν «προφανώς καυτός».

«Προφανώς ήταν φτιαγμένος από το γεγονός ότι δεν έπαιζε, δεν ξεκινούσε και μετά έβαλε όλη την ενέργεια σε αυτά τα δύο σουτ», είπε. «Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα, είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, πολύ καλές ποδοσφαιρικές στιγμές – όπως του Diogo και του Μο, πολύ καλές. Ήταν μια σούπερ ώριμη εμφάνιση και δύο γκολ κορυφαίας κλάσης».

Ερωτηθείς αν η παρουσία του στον πάγκο θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία για τον Nunez, ο Klopp δεν υποσχέθηκε θέση βασικού στο μέλλον. Ο προπονητής αποδέχθηκε ότι η υπογραφή ρεκόρ του συλλόγου ήταν δυσαρεστημένη με τον ρόλο του, αλλά με τους αγώνες να συσσωρεύονται μετά τη διεθνή διακοπή – συμπεριλαμβανομένης της εισόδου στο Europa League – ο Klopp τόνισε ότι η ευκαιρία του θα έρθει.

«Όλα είναι εντάξει», εξήγησε ο Klopp. «Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι χαρούμενος – πώς μπορεί ένας παίκτης να είναι χαρούμενος όταν δεν ξεκινάει; Το θέμα είναι ότι είναι νωρίς στη σεζόν, πρέπει να βρούμε σταθερότητα, πρέπει να βρούμε έναν σχηματισμό, πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα.»

«Και μετά θα παίζουμε έτσι κι αλλιώς κάθε τρεις μέρες και όλοι θα παίζουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Ακόμη και αν ο Darwin ξεκινούσε τα τρία πρώτα παιχνίδια, δεν θα έπαιζε περισσότερα παιχνίδια στη συνέχεια λόγω της έντασης. Δεν μπορεί. Πρέπει λοιπόν να τους βάλουμε όλους μέσα, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξαναπαίξουμε. Αυτό προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.

«Πρόκειται για μια εντελώς νέα ομάδα, με νέους παίκτες-κλειδιά, έτσι είναι. Οπότε αυτό χρειάζεται χρόνο. Οπότε ναι, γι’ αυτόν, σίγουρα, ένας επιθετικός σκοράρει δύο γκολ και χρειάζεται δεν ξέρω τι να κάνει για να φύγει το χαμόγελο από το πρόσωπό του – δικαίως – αλλά για την ομάδα ήταν σούπερ σημαντικό που πετύχαμε κάτι τέτοιο. Χρειάζονται τέτοιου είδους νίκες για να μεγαλώσουμε μαζί. Δεν μπορείς να το δημιουργήσεις, πρέπει να το επιβάλεις λίγο πολύ.Τα αγόρια το έκαναν αυτό σήμερα. Θεέ μου, πόσο το απόλαυσα αυτό, το τελευταίο δευτερόλεπτο, το δεύτερο γκολ!»

«Στο ημίχρονο είπαμε «αν μπορέσουμε να το γυρίσουμε αυτό, τότε είναι πραγματικά κάτι που μπορούμε να πούμε στα εγγόνια μας [γι’ αυτό]».»

Klopp: «Ήταν φτιαγμένος ο Nunez από το γεγονός ότι δεν έπαιζε»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com