Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξος για την επιστροφή του παρουσιάζεται ο Stefan Bajcetic

Αισιόδοξος για την επιστροφή του παρουσιάζεται ο Stefan Bajcetic

Ο Stefan Bajcetic είναι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, αφού το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στον πάγκο των αναπληρωματικών των Reds στη νίκη επί της Bournemouth με 3-1.

Η σεζόν 2022-2023 διακόπηκε πρόωρα για τον Ισπανό μέσο, καθώς υπέστη ένα τραυματισμό στον προσαγωγό τον Μάρτιο, ενώ είχε προλάβει να πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, στη μεσαία γραμμή της Liverpool. Ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν, πριν από τον τραυματισμό του, και ελπίζει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Μετά τη σαββατιάτικη νίκη των Reds, ο Bajcetic, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έστειλε στους οπαδούς ένα θετικό μήνυμα για την επερχόμενη επιστροφή του στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ένιωσα τόσο καλά που σας είδα ξανά όλους! Ελπίζω σύντομα στο γήπεδο».

Το Σάββατο ήταν η πρώτη φορά, μετά από πέντε μήνες, που ο Bajcetic συμπεριλήφθηκε στην 20αδα των Reds. Δεν ακολούθησε την ομάδα στην καλοκαιρινή περιοδεία στη Σιγκαπούρη, συνεχίζοντας την αποκατάστασή του μαζί με τον συμπατριώτη του Thiago. Ο Thiago έχει μείνει εκτός δράσης από τον Απρίλιο, μετά την επέμβαση στο ισχίο, και επίσης δεν έχει επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Το ζευγάρι παρέμεινε στο AXA Training Centre, ενώ η ομάδα βρισκόταν στη Νοτιοανατολική Ασία για φιλικούς αγώνες με τις Leicester και Bayern Munich.

Οι Reds ταξιδεύουν στο Newcastle το επόμενο Σαββατοκύριακο και ο 18χρονος αναμφίβολα θα ελπίζει να κερδίσει μερικά αγωνιστικά λεπτά, καθώς θα προσπαθήσει να ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα.

Αισιόδοξος για την επιστροφή του παρουσιάζεται ο Stefan Bajcetic
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com