Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Bournemouth (preview)

Liverpool – Bournemouth (preview)

Δεύτερη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Bournemouth το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Είναι ο πρώτος φετινός εντός έδρας αγώνας της ομάδας, με το Anfield να έχει μειωμένη χωρητικότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω των εργασιών στην Anfield Road End.

Οι Reds θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη, κόντρα στην ομάδα που πέτυχαν και την πρώτη περσινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας τότε με 9-0 των Cherries.

Η ομάδα του Klopp ξεκίνησε με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Chelsea τις υποχρεώσεις της, στην Premier League, με την Bournemouth να μένει επίσης στο 1-1 με την West Ham.

Η ενδεκάδα που θα δούμε από τη Liverpool θα μπορούσε να ήταν η ίδια ακριβώς με εκείνη του Stamford Bridge και με τον Alexis Mac Allister να καλύπτει την θέση του εξαριού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά υπάρχει όμως νέο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Curtis Jones να έχει τεθεί εκτός, με τραυματισμό στον αστράγαλο και τον Joel Matip να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Εκτός παραμένει ο Stefan Bajcetic, αλλά και ο Thiago.

Ο Wataru Endo ανακοινώθηκε την Παρασκευή, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί.

Η Bournemouth του Iraola αντιμετωπίζει σαφώς περισσότερα προβλήματα με τους Tavernier και Fredericks, Smith και Kelly να είναι εκτός.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Thomas Bramall.

Liverpool εναντίον Bournemouth στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com