Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Endo, Bournemouth και μεταγραφές

Ο Klopp για Endo, Bournemouth και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Bournemouth.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε πρώτα για τη μεταγραφή του Endo:

“ Πρώτα και κύρια, είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε επιτέλους να ανακοινώσουμε μια συμφωνία με έναν σύλλογο και έναν παίκτη! ”

“ Αργήσαμε λίγο. Για την πλευρά που το βλέπουν οι ιδιοκτήτες μας – ο Endo ήταν ήδη πολύ μεγάλος όταν ήρθε στη Στουτγάρδη, αλλά προφανώς έχω διαφορετική άποψη για αυτό! ”

“ Είναι τακτικά πολύ έξυπνος και μπορεί να κυνηγάει τους αντιπάλους του. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και διαθέτει ένα καλό πακέτο. ”

“ Όλοι θα ωφεληθούν από έναν παίκτη που η πρώτη ιδέα του είναι να προστατεύει αμυντικά. Του αρέσει να καθαρίζει. ” Είπε ο Klopp.

“ Όταν τον βλέπεις να τρέχει, δεν υπάρχει περίπτωση να νομίζεις ότι είναι 30 ετών. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

“ Αυτός ο σύλλογος είχε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της εποχής μου, τον οποίο υπογράψαμε στα 29 του – τον Milner. Ένας από τους καλύτερους παίκτες και χαρακτήρες που γνώρισα στη ζωή μου. Ο Wataru μπορεί να έχει παρόμοιο αντίκτυπο. ”

“ Τον χρειαζόμαστε, είναι ξεκάθαρο. Θέλει να βοηθήσει από την αρχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτές οι ιστορίες μπορούν ακόμα να συμβούν στον κόσμο του ποδοσφαίρου – είναι πραγματικά σωστό. ”

“ Δεν ξέρω όμως αν θα μπορεί να παίξει αύριο. ”

Αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές:

“ Το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό. Μέχρι τότε, σχεδόν όλα μπορούν να συμβούν. Από την πλευρά της εξόδου, από την πλευρά μου – τίποτα δεν θα συμβεί. Υπάρχει ακόμη χρόνος, οπότε ας δούμε τι θα συμβεί! ”

“ Όλα είναι πιο δύσκολα, υπάρχουν λόγοι και τους ξέρετε όλοι. Μερικοί σύλλογοι έχουν απλώς διαφορετικό τρόπο να το κάνουν. Ως κανονικός σύλλογος, είναι πραγματικά δύσκολο να τους φτάσεις. Απλώς έτσι είναι. ”

“ Τα ατελείωτα χρήματα προκαλούν πρόβλημα. Επειδή κάθομαι εδώ και σκέφτομαι ‘οκ, τι να κάνουμε τώρα;. Θα ήταν ωραίο να υπάρχει κάποιος κανονισμός. ”

“ Ξέρω ότι οι οπαδοί θα προτιμούσαν να φέρουν έναν παίκτη που κοστίζει 110 εκατομμύρια. Είναι ωραίο, αλλά το γήπεδο έχει το ίδιο μέγεθος. Ο παίκτης δεν θα αναπτυχθεί ανάλογα με τα χρήματα που κόστισε. ”

Για τις περιπτώσεις των Lavia και Caicedo:

“ Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Οι μεταγραφές είναι έτσι, μιλάς με ανθρώπους σαν ατζέντηδες και άλλα και μερικές φορές σου βγαίνει και άλλες όχι. Τίποτα άλλο να πω. ”

Για την Bournemouth:

“ Θα μας πιέσουν σωστά. Έχουν επιθετική προσέγγιση. Θα προσπαθήσουν να βρεθούν πίσω από την τελευταία μας γραμμή. Δεν είναι η πιο περίπλοκη ποδοσφαιρική ιδέα, αλλά είναι καλή. ”

Για την επιστροφή στο Anfield:

“ Μου έλειψε το Anfield. Ξέρω ότι υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά υπάρχει ακόμα ένα υπέροχο γήπεδο εκεί και τα προβλήματα θα λυθούν. ”

Για τον Mo Salah πρόσθεσε:

“ Οφείλω να πω ότι είχε μια σούπερ προπονητική εβδομάδα. Ελπίζω να μπορέσει να το μεταφέρει αυτό στο παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτή η ιστορία (αντίδραση στην αλλαγή) έχει ήδη περάσει μετά το παιχνίδι και από τότε δεν έγινε τίποτα άλλο. ”

Για την εμφάνιση της πρεμιέρας:

“ Δεν ήμασταν αρκετά ικανοποιημένοι (έναντι της Chelsea) στο πώς θέλαμε να παίξουμε, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που μας έλειπε ήταν ο ρυθμός.

“Το 35% κατοχή είναι ένα απόλυτο αστείο, δεν πρέπει να συμβεί ξανά. ”

Για τους Thiago και Bajcetic:

“ Ο Stefan Bajcetic είναι πολύ κοντά, αλλά όχι ακόμα έτοιμος, βασιζόμαστε πραγματικά σε αυτόν. ”

“ Ο Thiago Alcantara το ίδιο, πραγματικά παρόμοιο πρόβλημα. Δεν μπορούμε να τους βιάσουμε, πρέπει να τους δώσουμε χρόνο. ”

“ Έχουμε λύσεις για την κατάστασή μας, απλώς δεν είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. ”

Πλησιάζει ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com