Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνελήφθη οπαδός της Chelsea για συνθήματα κατά του Hillsborough

Συνελήφθη οπαδός της Chelsea για συνθήματα κατά του Hillsborough

Με τις άθλιες φωνές κατά του Hillsborough να ακούγονται κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 της Κυριακής μεταξύ Chelsea και Liverpool, η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε μία σύλληψη.

Λίγο μετά την έναρξη στο Stamford bridge, οι αποτρόπαιες φωνές ακούγονταν από τις εξέδρες. Ακολούθησαν φωνές «πάντα τα θύματα», καθώς τμήματα οπαδών της Chelsea κατέφυγαν και πάλι σε τραγωδίες. Αυτό συνέβη παρά τη νέα οδηγία από την Premier League και την FA για «καταστολή» των τραγουδιών που αναφέρονται σε ποδοσφαιρικές τραγωδίες, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Οι απαγορεύσεις στα γήπεδα και οι ποινικές κυρώσεις είναι μεταξύ των ποινών που αναφέρονται στην κοινή τους δήλωση, μετά από μια σειρά επεισοδίων τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 την Κυριακή, η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δύο οπαδοί συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους σε συνθήματα κατά του Hillsborough.

«Οι αξιωματικοί έχουν ενημερωθεί για «αναφορές» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την τραγωδία στον αγώνα Chelsea- Liverpool», αναφέρει μια δήλωση στο Twitter. «Συνεργαζόμενοι με τον σύλλογο, εντοπίσαμε δύο άντρες που είναι ύποπτοι ότι εμπλέκονται σε αυτή τη συμπεριφορά. Ο ένας συνελήφθη ως ύποπτος για παραβάσεις της δημόσιας τάξης και ο άλλος απεβλήθη από το γήπεδο».

Ο Οργανισμός Υποστήριξης Επιζώντων του Hillsborough (HSA) ζήτησε από την Premier League να επιβάλει κυρώσεις στους συλλόγους σε περίπτωση συνεχιζόμενης κατάχρησης.

«Κάντε ό,τι χρειάζεται για να σταματήσετε αυτούς τους αξιολύπητους ηλίθιους», ήταν η απάντηση της HSA την Κυριακή. Τον Ιανουάριο, συνολικά 16 οπαδοί της Chelsea εκδιώχθηκαν από το γήπεδο, για τις φωνές του Hillsboroughκατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 0-0 στο Anfield.

Επίσης την περασμένη σεζόν, η Leeds επέβαλε ισόβια αποκλεισμό σε έναν από τους υποστηρικτές της, η Manchester City ζήτησε καθυστερημένα συγγνώμη για τις φωνές των οπαδών της και οι οπαδοί της Tottenham και της Manchester Utd συνελήφθησαν για παρόμοια αδικήματα.

Ο σχολιαστής Martin Tyler, εν τω μεταξύ, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και υπενθύμισε τις ευθύνες του αφού συσχέτισε το Hillsborough με «άλλα θέματα που σχετίζονται με τους χούλιγκαν» κατά τη διάρκεια εκπομπής του Sky Sports.

Συνελήφθη οπαδός της Chelsea για συνθήματα κατά του Hillsborough
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com