Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένοι οι Red fans με την εξέλιξη της μετεγγραφής του Lavia

Απογοητευμένοι οι Red fans με την εξέλιξη της μετεγγραφής του Lavia

Με τη Liverpool να καταλήγει σε συμφωνία 60 εκ. λιρών για τον μέσο της Southampton Romeo Lavia, οι οπαδοί έχουν μείνει διχασμένοι σχετικά με το αντίτιμο, ασχέτως της τελικής κατάληξης του παίκτη.

Μετά την κατάρρευση της προσπάθεις απόκτησης του Moises Caicedo, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της Chelsea, οι Reds επέστρεψαν για τον Lavia.

Η Guardian και το Sky Sports είναι μεταξύ εκείνων που ανέφεραν ότι είχε συμφωνηθεί αμοιβή 60 εκατομμυρίων λιρών με τη Southampton, η οποία δεν ολοκληρώθηκε όπως είναι γνωστό. Η Chelsea ενδιαφέρθηκε επίσης για τον Lavia, με το ενδιαφέρον να καταλήγει τελικά σε συμφωνία.

Τα νέα για τη συμφωνία της Liverpool για τον 19χρονο κυκλοφόρησαν μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσφορές που ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και έδειξαν ότι ο σύλλογος ήθελε να πληρώσει 10 εκατομμύρια λίρες λιγότερα από την τιμή που ζητούσε η Southampton.

Αυτό άφησε τους Red fans διχασμένους σχετικά με την πιθανή μετακόμιση, γύρω από το κόστος της μετεγγραφής, που δεν προχώρησε όπως όλοι γνωρίζουμε. Αλλά με την ομάδα μετεγγραφών να λειτουργεί με «ιδιαίτερο τρόπο», οι οπαδοί μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουν τις προσδοκίες τους.

Μια κίνηση για τον Caicedo φάνηκε τολμηρή για τα δεδομένα της Fenway Sports Group, αλλά με αυτή να ναυαγεί o Lavia αντιπροσώπευσε -έστω και προσωρινά- μια ισχυρή εναλλακτική, η οποία οδηγήθηκε σε ένα ακόμα ναυάγιο, γεγονός που πυροδότησε νέες αρνητικές αντιδράσεις από τους οπαδούς των Κόκκινων.

Απογοητευμένοι οι Red fans με την εξέλιξη της μετεγγραφής του Lavia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com