Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ben Doak: «Παράδειγμα προς μίμηση οι μεγαλύτεροι»

Ben Doak: «Παράδειγμα προς μίμηση οι μεγαλύτεροι»

Ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά για τον Ben Doak, αλλά ο ταλαντούχος νεαρός δεν έχει επηρεαστεί από το περιβάλλον στο οποίο έχει γίνει μέλος της.

Το να παίξεις για τη Celtic εναντίον της Rangers είναι μια εμπειρία που σε ενηλικιώνει. Τώρα, θα παίζει τακτικά στο Anfield δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά επιμένει ότι «δεν υπάρχει λόγος να φοβάται».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool, ο 17χρονος είπε: «Προφανώς έκανα μερικές εμφανίσεις για τη Celtic πριν έρθω και εδώ, οπότε θέλω χρόνο για να συνηθίσω εδώ. Δεν θα το συνηθίσω γρήγορα, αλλά είμαι πιο συνηθισμένος σε πιο μεγάλο κοινό από ό,τι θα ήταν τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου. Και επίσης θα βγω στον αγωνιστικό χώρο, για να κάνω αυτό που έκανα όλη μου τη ζωή, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάμαι.»

Για να ξεκινήσει τα παιχνίδια της Premier League όμως, αντιμετωπίζει ένα έργο-μαμούθ, να «απομακρύνει» τον Μο Salah από την ενδεκάδα. Δεν θα συμβεί εν μία νυκτί, αλλά ο Doak μπορεί να μάθει από τους μεγαλύτερους παίκτες της Liverpool.

Ο νεαρός εξτρέμ συμπλήρωσε: «Λοιπόν, το κομμάτι του παιχνιδιού μου που χρειάζομαι για να γίνω καλύτερος είναι η τελική προσπάθεια, οπότε προσπαθώ απλώς να κοιτάξω τι κάνουν αυτοί οι πιο παλιοί, γιατί κάθε ένα από αυτούς είναι μηχανές σκοραρίσματος ή μηχανές βοηθείας.»

Η Liverpool δεν θα έχει έλλειψη επιλογών στην επίθεση αυτή τη σεζόν, αλλά ο Doak θα πρέπει να έχει χρόνο παιχνιδιού σε αγώνες κυπέλλου, κάτι που θα επιτρέψει στον Salah να ξεκουραστεί σωστά. Για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Liverpool ο Αιγύπτιος έχει κάποιον που μπορεί να τον αναπληρώσει σε επίπεδο ικανοτήτων, αν όχι ακόμα γκολ.

Ben Doak: «Παράδειγμα προς μίμηση οι μεγαλύτεροι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com