Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το ξεκίνημα μας ήταν πολύ πειστικό»

Klopp: «Το ξεκίνημα μας ήταν πολύ πειστικό»

O Jurgen Klopp στο Stanford Bridge.

Ο Jürgen Klopp μιλώντας μετά την ισοπαλία της ομάδας του στο Stamford Bridge, τόνισε πως του άρεσε το ξεκίνημα της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως τα σημερινά αμυντικά κενά δεν είχαν να κάνουν με την λειτουργία της μεσαίας γραμμής.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για τον αγώνα και την εμφάνιση:

“ Η αρχή ήταν αρκετά πειστική. Σίγουρα μοιάζαμε σαν να μην συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο πάρκινγκ! Μετά ανοίξαμε την πόρτα για την Chelsea. Παλέψαμε πολύ σκληρά, ήταν εξαιρετικά έντονο και για τις δύο ομάδες. Είναι ένας βαθμός εκτός έδρας, στην Chelsea, όλα καλά. ”

“ Τα αμυντικά μας προβλήματα σήμερα δεν είχαν καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά των χαφ. ”

“ Πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ, ένα ακυρώθηκε, αλλά μετά ανοίξαμε την πόρτα για την Chelsea. ” Δήλωσε ο Klopp στο Sky Sports.

“ Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι όσο μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. ”

“ Σήμερα ο αγώνας δεν έκρινε πώς θα πάει η σεζόν μας. Ας πάμε από εδώ. Να είστε θετικοί. Αυτή η ομάδα θα το πάει για όλα. 100%. ”

Για την αλλαγή του Mo Salah και την αντίδραση του πρόσθεσε:

“ Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Ο Mo είναι σούπερ, σούπερ, πολύ σημαντικός. Πρέπει όμως να πάρουμε αποφάσεις. Χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια. Έχει 500 διαφορετικά ρεκόρ. Δεν μπορώ να τα σκεφτώ αυτά κατά τη διάρκεια του αγώνα (ρεκόρ πρεμιέρας). ”

“ Χρειαζόμασταν σταθερότητα και φρέσκα πόδια. Ήταν εξαιρετικά έντονο για όλους. Η αντίδρασή του ήταν απολύτως εντάξει. Όταν βγάζω έναν παίκτη και πηδήξει στην αγκαλιά μου, στο 1-1, ως επιθετικός, τότε θα εκπλαγώ πραγματικά. Είναι απολύτως μια χαρά. ”

Για την περίπτωση του Caicedo και την αναζήτηση για εξάρι:

“ Η αγορά είναι τρελή. Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε κάτι. Ακόμα κι αν είχαμε ένα αποδεδειγμένο εξάρι, είναι πιθανό να παίξουμε με αυτήν την ομάδα. Στο Stamford Bridge, ίσως όχι όμως. ”

“ Με τον Caicedo δεν υπάρχουν νέα. ”

Για τις μεταγραφές του Pochettino στην Chelsea:

“ Αυτό θέλει ο προπονητής της Chelsea .Και συνήθως αυτό που θέλουν, το παίρνουν! ”

Για τα περισσότερα λεπτά έξτρα χρόνου:

“ Νομίζω ότι την περασμένη σεζόν κάποιες ομάδες το έφτασαν στα όρια, σίγουρα. Και δεν είμαστε από αυτές τις ομάδες, δεν ήμασταν ποτέ. Ήξερα ότι θα παίρναμε κίτρινη κάρτα – πιθανώς την πρώτη κίτρινη κάρτα – για χάσιμο χρόνου με πλάγιο. Όταν ο Trent ψάχνει για παίκτη και προσπαθεί να βρει έναν παίκτη, αυτό είναι θέμα τακτικής – δεν μπορεί απλώς να πάρει την μπάλα και να την πετάξει. Είναι θέμα τακτικής… ίσως πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε λίγο, αλλά εκτός από αυτό νομίζω ότι πάρα πολλές ομάδες το έφτασαν στα όρια και το έκαναν πολύ προφανές και γι’ αυτό όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να δούμε λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ακριβώς πόσος ήταν ο χρόνος παιχνιδιού σήμερα, αλλά έτσι είναι τώρα. Δεν ήταν πρόβλημα σήμερα για μένα, για να είμαι ειλικρινής. Τι ήταν, το πρώτο ημίχρονο έξι λεπτά; Λόγω των αποφάσεων του VAR. Και στο δεύτερο ημίχρονο, πέντε, νομίζω. Είναι πολλά, αλλά αυτή είναι η στιγμή που προσπαθούμε να το φτιάξουμε έτσι. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα διαρκέσει για πάντα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι έτσι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.”

Με έναν βαθμό από το Λονδίνο έφυγαν οι Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com