Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρεμιέρα με βαθμό στο Λονδίνο

Πρεμιέρα με βαθμό στο Λονδίνο

Πρεμιέρα με βαθμό στο Λονδίνο έκανε η Liverpool, όπως ακριβώς και πέρυσι. Οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην Chelsea στο Stamford Bridge, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ.

Οι Reds είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίωρο και τελείωσαν δυνατά το ματς, αλλά προβλημάτισαν με την απόδοση τους στο μεσοδιάστημα, καθώς και με την μεσοαμυντική τους λειτουργία.

Ο Luis Diaz το γκολ για τους Reds.

Α’ Ημίχρονο: Με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Mac Allister και Szoboszlai να ξεκινούν και τους Diaz και Jota να επιλέγονται για το αρχικό σχήμα, παρατάχθηκαν οι Reds στο Stamford Bridge.

Οι Reds μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και απείλησαν πρώτοι με τον Jota στο 6’, έπειτα από ενέργεια του Szoboszlai.

Στο 12’ μάλιστα έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, με τον Mo Salah, ο οποίος με το δεξί σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Sanchez, παρά το όχι καλό γύρισμα του Gakpo.

Οι Μπλε χρειάστηκαν 4 λεπτά για να απαντήσουν στις ευκαιρίες και το έκαναν με τον Jackson, ο οποίος βγήκε πρώτος στη μπάλα, έπειτα από σέντρα του James, ωστόσο τον σταμάτησε ο Alisson.

Η επόμενη ευκαιρία άνηκε στη Liverpool και από αυτή προήλθε το 0-1! Ο Mac Allister βρήκε τον Salah, για να κατεβάσει εκείνος και να βρει με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Luis Diaz, με τον Κολομβιανό να στέλνει με ένα πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Sanchez!

Η Liverpool είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 25’, όταν και πάλι έφτασε στην περιοχή της Chelsea, με το πλασέ όμως του Salah να σταματά στον Silva.

Οι Reds σκόραραν και στο 29’ με τον Mo Salah, έπειτα από κάθετη του Alexander-Arnold, ωστόσο ο Αιγύπτιος ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε, έπειτα από χρήση του VAR.

Η Chelsea μετά την ακύρωση του 0-2, ανέβασε στροφές και αρχικά ήταν ο Sterling εκείνος που έγινε απειλητικός με γύρισμα του, το οποίο απομάκρυνε ο Trent, με τους Μπλε να βρίσκουν όμως τη λύση από αυτό το κόρνερ, καθώς μετά την πρώτη απομάκρυνση, ο Chilwell γύρισε τη μπάλα με κεφαλιά προς τη μικρή περιοχή, για να πεταχτεί ο Disasi και να ισοφαρίσει στο 37’.

Οι Μπλε έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα και στο 39ο λεπτό με τον Ben Chilwell, ωστόσο και αυτό το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR.

Η Liverpool προσπάθησε να απαντήσει αμέσως μετά, στο 41’, όμως το αδύναμο σουτ του Salah σταμάτησε στον Sanchez, με την Chelsea να χάνει και εκείνη ευκαιρία με τον Jackson στο 43’, ο οποίος και πάλι πρόλαβε τον Konate.

Η Chelsea έκλεισε καλύτερα από τους Reds το πρώτο μέρος, με το σύνολο του Klopp να παρουσιάζεται επηρεασμένο, μετά την ισοφάριση.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στο γκολ και στην επανάληψη με πολύ καλό σουτ του van Dijk λίγο έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 53’ ήταν η σειρά της διαιτητικής πλευράς να παίξει τον ρόλο της στην αναμέτρηση, καθώς μετά από κόρνερ του Szoboszlai, ο Jackson βρήκε καθαρά τη μπάλα με το χέρι, ωστόσο Taylor και VAR αρνήθηκαν το πέναλτι.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η Chelsea είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1, όταν ο Enzo βρήκε τον Chilwell, αλλά εκείνος νικήθηκε από τον Alisson.

Στο 66ο λεπτό έγιναν οι 2 πρώτες αλλαγές από πλευράς Liverpool, με τους Nunez και Jones να περνούν αντί των Gakpo και Jota.

Στο 71’, έπειτα από λάθος της Liverpool στην επίθεση με τον Trent, ο Jackson έφυγε στην αντεπίθεση, όμως και εκείνου η προσπάθεια σταμάτησε στον Alisson.

Οι Κόκκινες αλλαγές συνεχίστηκαν και στο 76’, με τους Mo Salah και Luis Diaz να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Ben Doak και Harvey Elliott.

Μέχρι τις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες δεν έγιναν απειλητικές, αλλά με την είσοδο σε αυτές, αρχικά ο Nunez έφτασε μια ανάσα από το 1-2, μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ, που κόντραρε και κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Η Chelsea δευτερόλεπτα αργότερα βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Mudryk να περνά και τον Alisson και να γυρίζει για τον Maatsen, αλλά εκείνος να μη σκοράρει.

Chelsea: Sanchez; Disasi, Silva, Colwill; James (Gusto 76′), Enzo, Gallagher, Chilwell (Ugochukwu 90′); Chukwuemeka (Maatsen 81′); Sterling (Mudryk 81′), Jackson

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gakpo (Jones 66′), Szoboszlai; Salah (Doak 77′), Diaz (Elliott 77′), Jota (Nunez 66′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο κόντρα στη Bournemouth.

Ο Luis Diaz άνοιξε το σκορ για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com