Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία προσφορά για τον Thiago από την Σαουδική Αραβία

Καμία προσφορά για τον Thiago από την Σαουδική Αραβία

Η Liverpool δεν έχει δεχθεί καμία απολύτως πρόταση μετεγγραφής ύψους 10,35 εκατομμυρίων λιρών (12 εκατομμυρίων ευρώ) για τον Thiago από την Al Ahli.

Αναφορές που προήλθαν από τη Γαλλία την Πέμπτη υποδήλωναν ότι μια προσφορά για τον Ισπανό είχε φτάσει από τη Saudi Pro League αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο οι Reds δεν έχουν λάβει ακόμη επίσημες προσφορές για το Νο. 6 τους.

Με τα κενά στη μεσαία γραμμή του Jürgen klopp να παραμένουν, φαίνεται απίθανο η Liverpool να είναι διατεθειμένη να επιτρέψει στον Τhiago να φύγει πριν από το τέλος του παραθύρου. Είχαν ήδη χάσει τους Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita και James Milner με ελεύθερες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, προτού προκύψουν οι αποχωρήσεις των Fabinho και Jordan Henderson.

Ως εκ τούτου, πιστεύεται ότι η προτίμηση του συλλόγου θα ήταν να κρατήσει τον Thiago για το τελευταίο έτος της συμφωνίας του πριν του επιτρέψει να φύγει χωρίς τίποτα το επόμενο καλοκαίρι Αντί να κάνουν περαιτέρω πωλήσεις, η εστίαση των Reds είναι αυτή τη στιγμή στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους με την εμφάνισή τους στη μεταγραφική αγορά.

Η απογοήτευση αυξάνεται λόγω της αργής εξέλιξης των διαπραγματεύσεων με την Southampton για τον Romeo Lavia, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στόχος για την αντικατάσταση του Fabinho. Έχουν δει τρεις ξεχωριστές προσφορές να απορρίπτονται από τους Αγίους, οι οποίοι ελπίζουν να αντέξουν μια ημέρα πληρωμής 50 εκατομμυρίων λιρών για τον νεαρό μέσο.

Η εμμονή τους οδήγησε τη Liverpool να αξιολογήσει εναλλακτικές επιλογές, όπως κυκλοφόρησε την Πέμπτη, μια επαφή με την Brighton για μια πιθανή απόκτηση του Moises Caicedo.

Καμία προσφορά για τον Thiago από την Σαουδική Αραβία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com