Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Είναι ντροπιαστικό αυτό που γίνεται με τις μετεγγραφές»

Carragher: «Είναι ντροπιαστικό αυτό που γίνεται με τις μετεγγραφές»

Καθώς η αναμονή για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου συνεχίζεται, ο Jamie Carragher είπε τη γνώμη του για τον τρόπο με τον οποίο η Liverpool έκανε τις δουλειές της αυτό το καλοκαίρι.

Οι Κόκκινοι δεν πραγματοποίησαν την τρίτη προσφορά για τον Romeo Lavia από τη Southampton πριν από το φινάλε της προετοιμασίας με την Darmstadt τη Δευτέρα, με την προσφορά να φέρεται ότι έφτανε τα 46 εκατομμύρια λίρες.

Ο πρώην αμυντικός χαρακτήρισε «ντροπιαστικό» τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος τον κυνήγησε και επέμεινε ότι οι Κόκκινοι θα πρέπει να «προχωρήσουν» σε άλλους στόχους, αν δεν είναι διατεθειμένοι να ανταποκριθούν στην τιμή που ζητούν.

Μετά από ένα tweet του Paul Joyce των Times που ανέφερε την απορριφθείσα προσφορά, ο ειδικός του Sky Sports απάντησε:

«Αυτό είναι ντροπιαστικό. Η Liverpool εδώ και χρόνια κλείνει συμφωνίες γρήγορα και χωρίς φασαρία. Αν πιστεύετε ότι δεν αξίζει 50 εκατ. ευρώ προχωρήστε, αν τον θέλετε πραγματικά πληρώστε τα. Επίσης δεν είμαι σίγουρος γιατί η LFC δεν είναι μέσα για τον Caicedo, ναι είναι πολλά λεφτά αλλά η Liverpool πήρε πολλά λεφτά για τους Henderson & Fabinho».

Οι Άγιοι φαίνεται να παραμένουν σταθεροί στην εκτίμηση των 50 εκατομμυρίων λιρών για τον έφηβο, αλλά αφήνει τη Liverpool ακόμα χωρίς αναγνωρισμένο αμυντικό μέσο στην ομάδα με την πρεμιέρα της σεζόν στην Chelsea στον ορίζοντα. Οι κόκκινοι έχουν σημειώσει αργή πρόοδο στην προσπάθειά τους να φέρουν τον Βέλγο στο Anfield, με την πρώτη προσέγγιση στη Southampton να γίνεται πριν από δύο εβδομάδες και με τους προσωπικούς όρους να έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Φυσικά, ο Carragher παρακινήθηκε από τον συνάδελφό του στο Sky Sports και πρώην αντίπαλο της Man United Gary Neville, ο οποίος υποστήριξε ότι ο προπονητής Jurgen Klopp έχει «θωρακίσει τους ιδιοκτήτες σας» τα τελευταία χρόνια.

Ο Carragher αντέδρασε λέγοντας ότι ο Neville δεν έχει «ιδέα» για το πώς διοικείται η Liverpool, προσθέτοντας ότι οι μεταγραφικές δραστηριότητες του συλλόγου ήταν «ο φθόνος της Ευρώπης» κατά τη διάρκεια του αποκορύφωμα της επιτυχίας των Κόκκινων. Το ξέσπασμα του Carragher συμπυκνώνει τη δυσαρέσκεια μεγάλων τμημάτων των οπαδών για το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν έχει καταφέρει να προσθέσει άλλον παίκτη στην ομάδα, μετά την άφιξη του Dominik Szoboszlai στις αρχές Ιουλίου.

Διάφοροι τοπικοί δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Joyce, είχαν αναφερθεί στην επικοινωνία του συλλόγου ότι αυτό το καλοκαίρι αναμενόταν να είναι ένα πολυάσχολο καλοκαίρι εισροών και ότι ο τομέας της μεσαίας γραμμής ειδικότερα επρόκειτο να υποστεί σημαντική ανανέωση. Από τότε που υπέγραψε τον Ούγγρο, η Liverpool έχασε τόσο τον Fabinho όσο και τον Henderson στη Σαουδική Αραβία και δεν έχει στις τάξεις της έναν ειδικό στην αμυντική μεσαία γραμμή καθώς η σεζόν πλησιάζει.

Η καθυστέρηση στην έλευση του Lavia στον σύλλογο, έχει αναστατώσει πολλούς οπαδούς, με πολλούς να πιστεύουν ότι απαιτούνται πολλοί μεσοεπιθετικοί και ένας νέος αμυντικός για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν ακόμα περισσότερες από τρεις εβδομάδες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, αλλά οι Reds φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν την περίοδο 2023/24 αυτό το Σαββατοκύριακο με λιγότερες επιλογές απ’ ό,τι τελείωσαν την περίοδο 2022/23.

Το αν θα μπορέσουν να πάρουν τους κατάλληλους παίχτες πριν από τη λήξη της προθεσμίας μένει να φανεί, αλλά ο Carragher δεν είναι ο μόνος που εκφράζει την απογοήτευσή του για την τρέχουσα έλλειψη κινήσεων.

Carragher: «Είναι ντροπιαστικό αυτό που γίνεται με τις μετεγγραφές»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com