Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην τελική ευθεία του Caicedo στη Liverpool!

Στην τελική ευθεία του Caicedo στη Liverpool!

Λεπτομέρειες απομένουν πια για τη μετακίνηση του αμυντικού μέσου της Brighton, Moises Caicedo, στη Liverpool, για ποσό – ρεκόρ στο Βρετανικό ποδόσφαιρο!

Η Liverpool, ούσα διστακτική να ανέβει από τις 45 εκατομμύρια λίρες στις 50 που ζητούσε η Southampton για τον Lavia, κοίταξε ξανά τη περίπτωση του ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ, αφού οι διαπραγματεύσεις με την Chelsea κολλούσαν, με τους μπλε να κάνουν προχθές τη δική τους προσφορά για τον Lavia.

Οι Reds γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους στην Brighton, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τα δύο κλαμπ, αναφέροντας πως επιθυμεί η πώληση να ολοκληρωθεί σήμερα και πως μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης περίμενε τις τελευταίες προσφορές.

Η Chelsea παρουσίασε μια πρόταση στις 100 εκατομμύρια λίρες, αυτή της Liverpool ήταν στις 110, και έτσι οι Κόκκινοι προχωράνε άμεσα το deal!

O Moises έρχεται για να συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Alexis Mac Allister, και μαζί με τον Dominik Szoboszlai, να κλειδώσει τη τριάδα στη νέα μεσαία γραμμή των Reds.

Οι προσωπικοί όροι με τον Caicedo δεν έχουν συμφωνηθεί ακόμα, όμως αυτό αναμένεται να γίνει νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με τον παίκτη να περνά άμεσα ιατρικά, να παρουσιάζεται και να πιάνει δουλειά στο AXA Training Centre!

Στα χέρια της Liverpool o Moises Caicedo!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com