Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικός για Liverpool ο Caicedo – καταθέτουν πρόταση οι Reds

Θετικός για Liverpool ο Caicedo – καταθέτουν πρόταση οι Reds

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Moises Caicedo τρέχουν, με τη Liverpool να είναι πλέον έτοιμη να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του, καταθέτοντας πρόταση στη Brighton.

Οι Reds βρίσκονται από την Τετάρτη σε συζητήσεις με την Brighton για τον 21χρονο μέσο, θέλοντας να τον κλέψουν μέσα από τα χέρια της Chelsea, η οποία φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του ως και χθες.

Η πρώτη επαφή της Liverpool με την πλευρά της Brighton, έγινε ώστε οι Seagulls να είναι ενήμερη, πως η ομάδα είναι πρόθυμη να κινηθεί για να τον κάνει δικό της, αν η μετακίνηση του στο Stamford Bridge δεν ολοκληρωθεί.

Πλέον, οι Reds προχωρούν επόμενο βήμα, κάνοντας πρόταση στη Brighton, η οποία θα πλησιάσει ή θα ξεπεράσει τα £100 εκατομμύρια, όντας διατεθειμένοι να σπάσουν το μεταγραφικό τους ρεκόρ (θα αποτελέσει και Βρετανικό ρεκόρ) για τον διεθνή με το Εκουαδόρ μέσο, αφού εκείνος του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield.

Ο Jürgen Klopp θέλει να μιλήσει με τον Caicedo μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να του εξηγήσει το πλάνο της ομάδας, αλλά και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Ο παίκτης έχει ήδη αδειάσει το ντουλάπι του στα αποδυτήρια της Brighton, μη έχοντας πρόθεση να επιστρέψει και βρίσκεται στο Λονδίνο, μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του.

Για τον ποδοσφαιριστή ετοιμάζει πάντως νέα πρόταση και η Chelsea, η οποία θα φτάσει τα £100 εκατομμύρια, μαζί με τα μπόνους, με την Brighton να είναι έτοιμη να απαντήσει θετικά στην ομάδα που θα πληρώσει τα περισσότερα χρήματα και τη Liverpool να βρίσκεται στην pole position τη δεδομένη στιγμή.

Όλες οι πλευρές θα ήθελαν να τελειώσει το θέμα μέσα στις επόμενες ώρες.

Η Liverpool στο παιχνίδι για τον Caicedo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com