Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με απουσίες και κενά στα ρόστερ Chelsea και Liverpool στην πρεμιέρα

Με απουσίες και κενά στα ρόστερ Chelsea και Liverpool στην πρεμιέρα

Βίοι παράλληλοι στα προβλήματα των ρόστερ τους για τους «μονομάχους» της πρεμιέρας Chelsea & Liverpool, την προσεχή Κυριακή το απόγευμα.

Η Chelsea δέχθηκε ένα σημαντικό πλήγμα τραυματισμών ενόψει της επίσκεψης των Κόκκινων για την πρεμιέρα της σεζόν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Christopher Nkunku θα χάσει την αναμέτρηση στο Stamford Bridge αυτή την Κυριακή, έχοντας υποστεί ζημιά στον μηνίσκο του αριστερού γόνατος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Γάλλος διεθνής ήρθε στην Chelsea από την RB Leipzig στις αρχές του καλοκαιριού σε μια συμφωνία αξίας περίπου 52 εκατομμυρίων λιρών, με το νέο Νο 10 των Μπλε να έχει σκοράρει 23 φορές σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν.

Η Liverpool θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την περίοδο 2023/24 στην πρωτεύουσα αυτή την Κυριακή, όπου ο νέος προπονητής της Chelsea, Mauricio Pochettino, δεν θα έχει στη διάθεσή του το νέο του μεταγραφικό απόκτημα.

Η Chelsea επιβεβαίωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο Nkunku υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ότι ο επιθετικός θα μείνει εκτός για «παρατεταμένο χρονικό διάστημα», καθώς ξεκινά την αποκατάστασή του. Η Guardian ανέφερε ότι η Chelsea είναι προς το παρόν αισιόδοξη, ότι ο 25χρονος θα μείνει εκτός δράσης για «εβδομάδες και όχι μήνες», αλλά ότι δεν αναμένεται να συμμετάσχει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο τραυματισμός που υπέστη στην ισοπαλία 1-1 της Chelsea με την Borussia Dortmund δεν είναι η μοναδική απώλεια της ομάδας το καλοκαίρι, με τον Wesley Fofana να μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης μετά την επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Ο αμυντικός δεν ταξίδεψε στην Αμερική για την περιοδεία της ομάδας πριν από την έναρξη της σεζόν και έκτοτε έχει αποκλειστεί για αρκετούς μήνες, με τον σύλλογο να επιβεβαιώνει τον περασμένο μήνα ότι απαιτείται επέμβαση.

Ο επιθετικός Noni Madueke είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση, καθώς νοσηλεύει έναν τραυματισμό στον μηρό, ενώ ο αμυντικός Trevor Chalobah μπορεί επίσης να λείψει, καθώς χτύπησε στη φιλική συνάντηση με τη Fulham. Ο Armando Broja εξακολουθεί να προσπαθεί να επιστρέψει από τον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο που υπέστη τον Δεκέμβριο και η Κυριακή είναι πιθανό να έρθει πολύ νωρίς για την αγωνιστική του επιστροφή, ενώ ο Benoit Badiashile δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από τη διεθνή διακοπή του Σεπτεμβρίου.

Η Liverpool ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με νίκη 3-1 επί της Darmstadt της Bundesliga στο Deepdale και τώρα θα στρέψει την προσοχή της στην έναρξη της σεζόν το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για μια δύσκολη πρεμιέρα για τους Κόκκινους και μια αναμέτρηση που έχει λήξει χωρίς γκολ μετά από 90 λεπτά σε κάθε μία από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις.

Η ιστορία φαίνεται απίθανο να επαναληφθεί, αν η προετοιμασία της Liverpool είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, με τα γκολ να πετούν και στις δύο πλευρές, καθώς η ομάδα του Jurgen Klopp σκόραρε 18 γκολ και δέχθηκε 11 σε πέντε καλοκαιρινά φιλικά παιχνίδια.

Με απουσίες και κενά στα ρόστερ Chelsea και Liverpool στην πρεμιέρα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com