Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Να μείνει στην Liverpool ο Mo, έχει να προσφέρει πολλά ακόμη»

Gerrard: «Να μείνει στην Liverpool ο Mo, έχει να προσφέρει πολλά ακόμη»

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μετακόμισε εκεί για να γίνει προπονητής της Al Ettifaq, ο Steven Gerrard πιστεύει ότι ο Mo Salah θα πρέπει να παραμείνει στη Liverpool έναντι της Σαουδικής Αραβίας.

Οι ισχυρισμοί ότι ο Salah θα μπορούσε να κατευθυνθεί στη Μέση Ανατολή ως επικερδής στόχος της Al Ittihad εμφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής, για να διαψευστούν από τον ατζέντη του παίκτη λίγες ώρες αργότερα. Παρόλα αυτά, παραμένει η πεποίθηση ότι ο 31χρονος θα μπορούσε τελικά να επιλέξει να ακολουθήσει τους Roberto Firmino, Fabinho και Henderson στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Πέρα από τον Cristiano Ronaldo και τον Karim Benzema, ο Salah θα μπορούσε αναμφισβήτητα να σταθεί ως η πιο εμβληματική φιγούρα στο νέο πρωτάθλημα που υποστηρίζεται από το κράτος.

Αλλά σε συνέντευξή του στη Sada Al Mala’eb, ο Gerrard ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δει το Νο 11 της Liverpool να τον ακολουθεί στη Σαουδική Αραβία.

«Χα χα, όχι! Όχι, όχι – η απάντηση είναι όχι», απάντησε. «Επειδή ο Mohamed Salah είναι ο αγαπημένος μου παίκτης, αγαπώ την ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool, οπότε ο Mohamed μπορεί να μείνει εκεί που είναι. Όταν κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα και περισσότερα Champions League με τη Liverpool, ίσως το σκεφτούμε».

Ουσιαστικά, ο Gerrard δεν θα ήθελε να προτρέψει την αποχώρηση του Salah λόγω της σημασίας του για τη Liverpool – το τι συνεπάγεται αυτό όμως για την κίνησή του για τον Henderson είναι προς συζήτηση! Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο 43χρονος πιέστηκε επίσης για την απόφασή του να υπογράψει τον Henderson, ο οποίος ανέλαβε αρχηγός στην Al-Ettifaq.

«Πρέπει να πω, όλοι όσοι εμπλέκονται στο συμβούλιο, υπάρχει προφανώς μεγάλος σεβασμός στον υπουργό, στη λίγκα για την υποστήριξη, για τη βοήθεια στο να φέρουμε τον Jordan Henderson εδώ», είπε. «Ανυπομονεί για την πρόκληση. Έχει ακόμα πολλά καλά χρόνια στα πόδια του. Ψάχναμε για κάποιον που μπορεί να είναι προπονητής στο γήπεδο, κάποιον που μπορεί να ηγηθεί, κάποιον με φωνή, κάποιον που δημιουργεί πραγματικά, υψηλού επιπέδου, ελίτ πρότυπα. Θέλουμε οι νέοι παίκτες να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται από τον Jordan».

Gerrard: «Να μείνει στην Liverpool ο Mo, έχει να προσφέρει πολλά ακόμη»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com