Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην ολλανδική FC Den Bosch θα συνεχίσει δανεικός ο Jakub Ojrzynski

Στην ολλανδική FC Den Bosch θα συνεχίσει δανεικός ο Jakub Ojrzynski

Ο τερματοφύλακας της Liverpool Jakub Ojrzynski, μετακινήθηκε από την ομάδα για τον τρίτο του δανεισμό, με τον νεαρό να πηγαίνει στην Ολλανδία για το 2023/24.

Ο Ojrzynski, ο οποίος εντάχθηκε στη Liverpool από τη Legia Warsaw το 2019, πέρασε τις δύο τελευταίες περιόδους στην Ουαλία και τη γενέτειρά του Πολωνία αντίστοιχα. Την τελευταία φορά, όμως, με την Radomiak Radom, η έλλειψη ευκαιριών οδήγησε στη διακοπή του συμβολαίου του τον Ιανουάριο, αφού είχε μόλις τρεις συμμετοχές.

Ο Ojrzynski έμεινε εκτός της αποστολής της Liverpool για τη Γερμανία και τη Σιγκαπούρη κατά την προετοιμασία – με τους Vitezslav Jaros, Marcelo Pitaluga και Fabian Mrozek να καλούνται αντί αυτού – και πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες με την ομάδα κάτω των 21 ετών.

Πρόσφατα, δοκιμάστηκε από την ολλανδική FC Den Bosch και αφού εντυπωσίασε σε φιλικά παιχνίδια με την Beerschot και την SC Telstar, κέρδισε την μετακίνησή του. Η Liverpool επιβεβαίωσε ότι ο Ojrzynski θα περάσει τη σεζόν 2023/24 με την Den Bosch στην Eerste Divisie, που είναι η δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Η Den Bosch διοικείται από τον Πολωνό συμπατριώτη του τερματοφύλακα Tomasz Kaczmarek και τερμάτισε στην 19η θέση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, χωρίς ορθόδοξο υποβιβασμό, ο σύλλογος θα παραμείνει στην Eerste Divisie και θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μια πιο θετική χρονιά με τον Ojrzynski ανάμεσα στα δοκάρια.

Ο 20χρονος θα ανταγωνιστεί με μια άλλη νέα μεταγραφή, τον πρώην στόπερ του Ajax Joey Roggeveen, για τη θέση Νο 1, με την σεζόν να ξεκινά στην έδρα της TOP Oss στις 11 Αυγούστου. Ο Ojrzynski γίνεται ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά παικτών που φεύγουν από τη Liverpool με τη μορφή δανεισμού αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Fabio Carvalho, Calvin Ramsay, Sepp van den Berg και Harvey Davies.

Στην ολλανδική FC Den Bosch θα συνεχίσει δανεικός ο Jakub Ojrzynski
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com