Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οργή από τους Red fans μετά από την προβληματική εμφάνιση του Matip

Οργή από τους Red fans μετά από την προβληματική εμφάνιση του Matip

Οι οπαδοί της Liverpool μέσω των social media επιτέθηκαν στον Joel Matip για την κακή του εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με την Bayern Munich στο οποίο φέρει ευθύνη για τα πρώτα γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας.

Μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας μας ενάντια στην Leicester City με 4-0, υπήρχε η αυτοπεποίθηση και η φιλοδοξία για επικράτηση ενάντια στους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο Gakpo ήταν αυτός που επιβεβαίωσε την αυτοπεποίθηση που είχε η ομάδα μας καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′. Στην συνέχεια η Bayern κυριάρχησε αλλά ο Van Djik με εξαιρετική κεφαλιά από το κόρνερ του Robertson διπλασίασε το προβάδισμα στο 28′.

Η Bayern συνέχισε να κυριαρχεί στοχεύοντας της δεξιά πλευρά της άμυνας μας όπου με τον νέο ρόλο του Trent και τον αργό Joel Matip, οι Κόκκινοι ήταν ευάλωτοι. Ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτούν αυτή την αδυναμία οι Βαβαυροί με τον Gnabry στο στο 33′ και στο 42′ λεπτό να τρυπάει την άμυνα και την πρώτη φορά να πλασάρει τον Alisson και την δεύτερη να σπάει την μπάλα στον Leroy Sane ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς σε πλήρη ισορροπία.
Η απουσία του Konate και η ταχύτητα του από την άμυνα στον νέο τρόπο παιχνιδιού, που φαίνεται πλέον να έχει υιοθετήσει ο προπονητής μας Jurgen Klopp με τον Trent να συγκλίνει στον άξονα, εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Matip, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ζωντανό από το πρώτο καθώς στην αρχή του η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τις δυο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Η Liverpool ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη στο 66′ με εξαιρετική ενέργεια από τον Luis Diaz, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθεια του πίσω από το κέντρο αλλάζοντας πανέμορφα το παιχνίδι για τον Salah με καταπληκτικό σπριντ μέχρι την περιοχή και εξαιρετικό κοντρόλ κατεύθυνσης δέχθηκε την πάσα του Αιγύπτιου σταρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Βέβαια στην συνέχεια του δεύτερου η Bayern ήταν πιο σοβαρή και μέσω του κυριαρχικού ποδοσφαίρου της ισοφάρισε εκ νέου στο 80′ με τον Josep Stanisic που επωφελήθηκε της επέμβασης του Alisson στην κεφαλιά του De ligt και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε ουσιαστικά κενή εστία. Το κερασάκι στην τούρτα για τους πρωταθλητές Γερμανίας για ενδέκατη συνεχόμενη φορά έβαλε ο νεαρός Γερμανός αμυντικός Frans Kratzig με εξαιρετικό βολέ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι οπαδοί των Reds τόσο κατά την διάρκεια όσο και στην λήξη του αγώνα, δεν ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίαζαν στο χορτάρι οι παίκτες του Klopp, αλλά εστίασαν κυρίως στην πολύ άσχημη εικόνα του Matip, ο οποίος φαινόταν σαν να έπαιζε «με το ζόρι», απαιτώντας την απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς η σεζόν αρχίζει την άλλη εβδομάδα και θα είναι για άλλη μια χρόνια απαιτητική.

Μερικές από τις αντιδράσεις των Red fans για την εμφάνιση του Matip στα social media

Το παιχνίδι από την πλευρά των αριθμών

Παρόλο τις δυο φορές που προηγηθήκαμε η Bayern ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δίκαια κέρδισε. Συγκεκριμένα η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ των Βαβαυρών με 61% ενώ η ομάδα μας είχε το υπολειπόμενο 39% . Εκτός από την κατοχή, οι παίκτες του Thomas Tuchel ήταν άνετοι με την μπάλα και φαινόταν ότι ήταν μέσα στο παιχνίδι ακόμα και όταν έχαναν 2-0. Η Bayern είχε την μερίδα του λέοντος και στα σουτ καθώς και στις πάσες, με 16 (12 στην εστία) και 604 πάσες με 89% ποσοστό επιτυχημένων πασών. Η ομάδα μας από την άλλη είχε 12 σουτ (8 στην εστία) και 392 πάσες με το ποσοστό των επιτυχημένων πασών να στέκει στο 84%.

Οι παίκτες του Jurgen Klopp έχουν άλλο ένα φιλικό πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν και το δύσκολο ματς με την Τσέλσι στο Stamford Bridge στης 7 του Αυγούστου με την Darmstadt.

Οργή από τους Red fans μετά από την προβληματική εμφάνιση του Matip
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com